Anna_Myszkin Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 wyskoczyłeś mi z głowy niczym szarak z nieużywanego w ubiegłym sezonie kapelusza ruszaj nie pognam za byle jakim stosunkiem do berka i Updike'a ubrana w pobłażanie obejrzę finał gonitwy ziewając - niech zgadnę dasz się nabrać i złapać charcicy na numer z markowaniem uniku obstawiam tę w kolii znudzoną pogonią
Magdalena_Blu Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Ha - fajne, peelka z doświadczeniem i dystansem do pierwszych uniesień, zna takie numery. Jako stary wróbel w tych sprawach, obstawia jak na wyścigach chartów:) Zgrabne i z finezją. Pozdrawiam:)
Wściekły Azot Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgrabne a jadowicie babskie ;-) Ta w kolii ma pewnie podobne myśli. "Ubrana w pobłażanie" z lichej materii jak dla mnie.
Ela_Ale Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Przejechałaś się trochę po tych "króliczkach". I po "zwierzynie łownej". Podpisałabym się pod wierszem, gdyby nie było to niedozwolone. :))) "...charcicy na numer z markowaniem uniku obstawiam tę w kolii znudzoną pogonią" - oto sedno gry. Nawet w kasynie, ale nie tylko...;))) Dobre! Pozdrawiam, Myszkino. Elka.
HAYQ Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Fajne pośmiałem się :) Pozdrawiam ten orangutan nie jest wcale królikiem ani użytkowym psem że jedną łapą się chwycił to co może to sprawa polityki że tak wisi a po co już on wie myśli ;)
Anna_Myszkin Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, z dystansem, bo fajnie poczuć, że głowa nadal na swoim miejscu ;) Dzięki za czytanie. I skomentowanie przyjazne wierszykowi. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tam, zaraz jadowite ;) Też nie jestem zachwycona "kostiumem", ale na razie zostaje. Dzięki za czytanie i po nim pamiątkę. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Trochę ku przestrodze dla tych, co to nie rozpoznają właściwego do gonienia "króliczka", ale co to da... Miło, że zostałam wysłuchana i zrozumiana. Dziękuję, Elu :)
Anna_Myszkin Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, bardziej myśli (że) wie ;) Całe szczęście, że treść nie zaległa :) Dziękuję, HAYQ, że zajrzałeś. Pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 być może chodzi o to, aby "gonić" króliczka i "nie dogonić" (kojarzy mi się z piosenką Skaldów) fajny wiersz Aniu :)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgrabne i z finezją. - za Magdaleną co będę wydziwiać. dodam tylko: wyjątkowo i z niebywałą! buziak, Myszkino. podoba się. :))
Nata_Kruk Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Anno, tytuł bardzo pasuje do treści.. wyczuwam w wierszu dystans, nieco ironii... Całość b. fajna.! "ubrana w pobłażanie obejrzę finał gonitwy ziewając" ... :) Pozdrawiam... :)
eliza2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 no właśnie.. peelka patrzy z dystansem i ironicznym pobłażaniem na te zapędy..:) fajnie napisane
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej zgrabne jak kobieta, a jadowite i jedno drugiemu nie wadzi. A co przeszkadza? Licha materia ubioru? W "babskim" świecie najbardziej zazdrościmy sobie ciuchów i dlatego zawsze mówimy: w co ona się ubrała? (szczególnie, gdy ta druga ma coś "lepszego" na sobie) Witaj w klubie, Azocie - jesteś kobietą??? Aniu, potrafisz okiełznać bestię tkwiąca w kobiecie. 100% faceta w facecie... Super! Pozdrawiam i buziak dla Ciebie. :)))
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Krysiu, odniosłam się nie tylko do serii Updike'a, ale też do tekstu Agnieszki Osieckiej. Dziękuję za czytanie i skomentowanie. Pozdrawiam ciepło :)
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że tak odebrałaś, Magdo, choć tęskno mi za liryczną nutką u siebie. Buziaki :)
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Nato, ironizuję, skoro inaczej nie umiem ;) Dziękuję, że byłaś tutaj. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet chyba musi ;) Dziękuję za czytanie i "fajnie". Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej zgrabne jak kobieta, a jadowite i jedno drugiemu nie wadzi. A co przeszkadza? Licha materia ubioru? W "babskim" świecie najbardziej zazdrościmy sobie ciuchów i dlatego zawsze mówimy: w co ona się ubrała? (szczególnie, gdy ta druga ma coś "lepszego" na sobie) Witaj w klubie, Azocie - jesteś kobietą??? Aniu, potrafisz okiełznać bestię tkwiąca w kobiecie. 100% faceta w facecie... Super! Pozdrawiam i buziak dla Ciebie. :))) Może peelka powinna pozostać naga i roztrzaskać serwis o ścianę dla zdrowia psychicznego? Pewnie to zrobiła, a potem się ubrała i i poszła oglądać "sequel" ;) Dziękuję, Grażynko, za zaglądkę i budujący komentarz. Pozdrawiam serdecznie :)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Oj te farbowane króliczki, i rasowe harcice na wybiegu. Ile jeszcze krwi napsują i poudaja,ze uciekają. To ziewanie z boczku jak najbardziej wskazane i adekwatne do sytuacji. a zastawy szkoda. Bardzo kobiecy wiersz chociaz z podskórna emocja wyczuwalna,ze ho, ho. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi