Magdalena_Blu Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:) Jest drugi nick - mały eksperyment, ale z pierwszego nie rezygnuję:)
Janusz_Ork Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Nie rozumiem zmiany nicka, ale wiersz bardzo dobry. Pozdrawiam serdecznie. J.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 zaprzeszły. czas, obraz z dawnych, "lepszych"? lat..nostalgiczno -emocjonalny, ale bez egzaltacji, w sam raz. całość super, dla siebie wybieram kolejkę do głaskania psa! pozdrawiam:))
Magdalena_Blu Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Januszu i pozdrawiam:)
Magdalena_Blu Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pieski były wtedy najważniejsze:) Pozdrawiam również:)
M._Krzywak Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 No i na dzisiaj wystarczy - pierwsza klasa! Pozdrawiam.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pieski były wtedy najważniejsze:) Pozdrawiam również:) powiem szczerze, że uśmiech (:) ) załagodził nutkę ironii. ok.ok., nie chciałam się odnieść do tamtego okresu wprost. kto ma odrobinę rozsądku, żył wtedy i dotknął osobiście "ciekawych czasów"- wie. spuszczam (za przeproszeniem) na to zasłonę milczenia i uparcie głaskam psa Cywila i jego rodzeństwo. owczarek niemiecki to moja ulubiona (w posiadaniu) rasa. odśmiechuję radośnie:)) słodkich snów:))
Magdalena_Blu Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Michale:)
Magdalena_Blu Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pieski były wtedy najważniejsze:) Pozdrawiam również:) powiem szczerze, że uśmiech (:) ) załagodził nutkę ironii. ok.ok., nie chciałam się odnieść do tamtego okresu wprost. kto ma odrobinę rozsądku, żył wtedy i dotknął osobiście "ciekawych czasów"- wie. spuszczam (za przeproszeniem) na to zasłonę milczenia i uparcie głaskam psa Cywila i jego rodzeństwo. owczarek niemiecki to moja ulubiona (w posiadaniu) rasa. odśmiechuję radośnie:)) słodkich snów:)) Nie było ironii:) Naprawdę te psiaki były wtedy najważniejsze, to dla nich się tam szło, a fragment wtedy każdy miał jakąś kolejkę uważam za jeden z mocnych. Pozdrawiam:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 no to git majonez. miłego dnia, pozdrawiam:))
Nata_Kruk Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Blu.. Biała... tytuł super, a pierwszy wers już zatrzymuje.. świetne "spięcie". Całość b. dobra.!... No i czytam kolejny raz, i jeszcze raz... bardzo mi się spodobał. Mam tylko jedno pytanie, motyw z psami świetny.. ale dlaczego podałaś "staliśmy w kolejce do gładzenia" szczeniaków... gładzi się np. gładź... ale pieski.. czy nie lepiej.. głaskać.? I tak pozdrawiam z dużym plusem... :)
Magdalena_Blu Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może faktycznie przekombinowane "gładzenie":) Dziękuję, zmieniłam i pozdrawiam:)
Spółka Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 fantastyczny, pięknie poprowadzony wiersz :)) pozdrawiam. S.
Magdalena_Blu Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam i dziękuję za pochwałę:)
Rekomendowane odpowiedzi