Emilia Zone Opublikowano 26 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 rozsypałam swoje ramiona leżąc zasypiam zamkniętymi ustami snuję dym nasycony szarością paznokci już dawno minął czas poznany jak dwie krople spojrzenia źdźbła zasuszonych traw wspomnienia napędza nabrzmiewa swobodnie początkuję siebie
Janusz Lechicki Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Coraz lepiej, Pani Emilio. Może wprowadziłbym dwie małe zmiany, przez co wiersz nabrałby dodatkowego koloru? Może. Pozdrawiam serdecznie Janusz Lechicki
Ona_Kot Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 heh, a moim zdaniem cienizna :( przykro mi *ale rozdziewiczanie ramion jest pretensjonalne w dodatku jest pierwsze *a tu:snuję dym zamkniętymi ustami nasycony szarością paznokci - brzmi jak błąd stylistyczny, bo lekko wynika, że ustami nasycony szarością paznokci (wiem, że chodzi o dym) ogólnie zbyt zawiła fraza, przekombinowana *czas apokalipsy - takie brrr, patetyczne *źdźbło zasuszonych traw - jedno źdźbło traw? zmieszane liczby, nielogiczne *krocząc pokracznie - wiem, gra słowna, ale niesmaczna w moich uszach i niestrawna na plus: *wspomnienia napędza nabrzmiewa ale na pozytywny odbiór plusów zdecydowanie za mało czekam na lepsze pozdrawiam
teraa Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 to : "snuję dym zamkniętymi ustami nasycony szarością paznokci już dawno minął czas apokalipsy poznany " i ostatni dwuwers swietne jak dla mnie reszta niestety nie.... ale to co wyzej naprawdę mnie uwiodło pozdrawiam Tera
Emilia Zone Opublikowano 27 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 oki... dzienx wszystkim za uwagi.. :)) do P. Janusza Lechickiego jakie zmiany by Pan wprowadził?? do Kocicy: cenne uwagi.. :)) dziękuję pozmieniałam pod Twoim "okiem" kilka rzeczy.. nie wiem.. może lepiej teraz?? czekam na dalsze propozycje i opinie.. pozdrawiam Emilka
guzik Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 tylko dwa ostatnie wersy zatrzymały pozdrawiam
Klaudiusz Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 taki.....dziwny, ale oczywiscie w znaczeniu pozytywnym... końcówka najlepsza... pozdr
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 dla mnie kolejny Twój wiersz z klimatem- masz u mnie + Pozdrawiam Agata
Emilia Zone Opublikowano 29 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 z komentarzy wynika, że wiersz nie jest ani najlepszy ani najgorszy.. a może się i podobać :)) eh.. to chyba dobrze cio?? :)) pozdrawiam i dziękuję Emilka
Rekomendowane odpowiedzi