Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pachniało zmoknięte drewnokiedy z siebiekrzyk potężnypianę ust wytoczyłzaraz potemojca smyrał po nogachbiałe pszczołyoglądały zadrapaniaa mędrcy ocenializarostczy modny
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Takim wierszom mówię: "Tak, tak, tak."Wspaniale, Panie Adamie. Cóż mogę dodać więcej? "Do ulubionych" (to chyba w pełni oddaje mój zachwyt nad tym utworem).Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na kolejny wiersz.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kiepsko Adamie kiepsko, nic się nie starasz, znowu mi się podoba
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pierwszy raz peanu nie zaśpiewam, choć nie doczepię się do niczego, bo jednak chyba zbyt Twoją twórczośc cenię aga
Rotten79 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zwykły badziewChowaj to lepiej do szuflady
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Rotten79 @ Aug 11 2003, 12:33 AM) Zwykły badziewChowaj to lepiej do szuflady Wybacz, ale za późno już.... Przepraszam, juz będę grzeczny...Adam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niby do niczego przyczepić się nie można, ale jak dla mnie zbyt dosłowny. Razi mnie trochę to "smyrał" i tytuł w prostej linii nawiązujący do mojego ulubionego filmu. Innych uwag nie mam Pozdr.
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Masz rację Adamie!życie, to tragikomediatylko skąd ty już o tym wiesz"za wcześnie kwiatku, za wcześnie" seweryna
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Świetny opis powrotu do domu Podoba mi się.
Rekomendowane odpowiedzi