Don_Kebabbo Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Czasem myślę, że być może Starczyłoby skończyć z farsą Przykładania do żył noża Odkładania po kwadransie Że się lepiej pociąć pięknie Albo strzelić sobie w głowę Niż jak dzisiaj budzić z jękiemNie itsnieją takie słowa
Janusz_Ork Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Czytam Twoją sygnaturkę i wiersz i dochodzę do wniosku, że albo wyszedłeś właśnie z okropnych kłopotów, albo wziąłeś się za temat, o którym mało wiesz. Pozdrawiam. J.
Don_Kebabbo Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z niczego nie wyszedłem, ale co wiem to wiem - dzień później napisałem "Linie pilarne": Jakie piękne rączki Spójrz, kochanie, spójrz Tak się robi wstążki Kiedy ma się nóż Dziś miałem dzień po którym chciałem opublikować przynajmniej zabawniejszy z kawałków. Pozdrawiam.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wedle tendencji ,czy raczej sugestii ,które często wyczytuję (tu i w kolumnie obok) jesteś strasznie mało wiarygodny.Powinieneś najpierw się zastrzelić ,a dopiero potem to opisać:)A, i jeszcze jedno ważne ( bardzo ) - przestań bawić się nożem.pozdr
adam hoff Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy pan przypadkiem nie strzela z armat do wróbli... Cóż to za posągowy temat, dostrzegł pan (z jękiem) w tym niewinnym żarcie ?
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 no i po Twojemu i OK :-) Może kiedyś i ja w podobnym temacie ... Ale jak pomyślę , że inni wezmą na serio ...
Ian Duma Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Bardzo pesymistyczny wiersz. Również drastyczny. Nie gustuję w wierszach tego typu lecz szczerość w nim zawarta bardzo Ci się chwali. Pozdrawiam.
Don_Kebabbo Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 "Notatka" jest po części żartem, różnie ją można czytać i bardzo ładnie (choć przez przypadek) uzupełnia się z poprzednio tu wklejonym tekstem o zaułku. "Linie pilarne" są z kolei śmieszne jak cholera, ale pisane były całkiem na poważnie i powstały przez przypadek podczas wymiany wiadomości tekstowych z kumplem pamiętnego wieczora, kiedy to autor odmówił spotkania się przy piwie zmuszając obie strony do samotnego spożywania alkoholu. Wieczór miał klimat ogniskowych przyśpiewek typu "rachu ciachu i do piachu", a wszyscy żyją długo i ogólnie rzecz biorąc jesień, kurwa, idzie. Pozdrawiam.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 notatka stosowna do sygnaturki, z przymrużeniem oka, pozdrawiam:))
Don_Kebabbo Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pro memoria: Omnis moriar - tak brzmiała poprzednia i też było git ;)
Rekomendowane odpowiedzi