Ran_Gis Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 . stoisz i patrzysz w okno Wszechświata wyobraź sobie wdech wydech.. wydech wdech.. w tobie i do najdalszych burych dziur wibrujących galaktyk czujesz ? jak pulsuje oddycha z tobą Organizm rozgałęziona kosmiczna cudowna Instalacja w obrazie liniowym zamierzchłej przestrzeni i ty byłeś gwiazdą od minus do plus niewyobrażalności od zwężenia po wybuch od ekspansji w kropkę.. wydech wdech.. wdech wydech.. od pękającego pęcherzyka Wszechświata w punkt o posturze bez wielkości.. w puszce mózgu przetlenienie zawrót wariacja koniec skali.. wdech wydech.. wydech wdech.. poruszającego szarzyznę zastałych komórek gimnastyczno mózgowego porannego eksperymentu wystarczy jedynie wyobraźić sobie patrzsz w okno Wszechświata.. .
Ran_Gis Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 - हठयोग.. शारीरिक और मानसिक विकास के लिए विश्व की प्राचीनतम प्रणाली है जिसका शताब्दियों से भारत के योगियों द्वारा अभ्यास किया गया है। मनोकायिक व्यायामों की यह एक अनन्यतम विधि है। हठयोग के आसन मानसिक प्रशांति, शारीरिक संतुलन और दिव्य प्रभाव के साथ प्रतिपादित होते हैं। इससे मेरुदंड लचीला बनता तथा स्नायु संस्थान के स्वास्थ्य में वृद्धि होती है। योगासनों से स्नायओं के मूल का आंतरिक प्राणों द्वारा पोषण होता है। अतएव योगासन अन्य व्यायामों से पृथक है।.. pozdrowienia Ran
H.Lecter Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Po powiewających koszulach wszechświata, czas na pękające pęcherzyki i bure dziury wibrujących galaktyk... ;) Gimnastyczno mózgowy wdech wydech - kosz...
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś mi sie wydaje ,że masz wielkie okna albo przeszklony dach i ciągnie cię do tego "wszechświata(tu)". Też się czasem pogapię w niebo ,ale oddycham spokojniej:) "rozgałęzienie ,przestrzeń ,niewyobrażalność" trochę to za pojemne na moją "puszkę mózgu". Wcześniejsze utwory o podobnej tematyce były lepsze.pozdr Ranu:)
Ran_Gis Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 > H.Lecter 'Po powiewających koszulach wszechświata, czas na pękające pęcherzyki i bure dziury wibrujących galaktyk...' ( H.L ) - ważne żem już cytowany.. czym to wczesniej żem.. w zapisie liniowym powiewał.. o czymś to jednakowoż-nieprawdaż zaświadcza, a że ostatniego dania nie tkniemy.. byłem pewien, trzeba by wiedzieć coś o modernistycznych sztućcach. pozdrawiam z nadlubieniem Ran
Ran_Gis Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 > Mariusz Sukmanowski -pozostaje mi cieszyć się Mariuszu,że wcześniejsze utwory o podobnej tematyce były lepsze. pozdrawiam i dzięki za wgląd w Okno.. Ran
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 o, kosmiczne..
Cream Dream Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 a ten wiersz to gdzie jest?
Ran_Gis Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 > Stefan Rewiński 'o, kosmiczne..' (S.R.) -panie Stefanie, jednak domowe.. prosto z puszki.. na śniadanie. poz R
Ran_Gis Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 > Cream Dream 'a ten wiersz to gdzie jest?' (C.D.) - a no właśnie.. jednym wpada do puszki.. drugim wypada. ale za anihilację.. i wizytę dzięki ! Ran
MIGUEL Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ......... hehehe :))) aleś mu pojechał po parapecie Ran ... ;) żeby dojrzeć trzeba mieć okno najpierw otwarte, albo w ogóle je mieć ... :))))))))) fajna kosmiczna oddychanka ... stąd ... do zrozumienia istoty :))) pozdr. M
Ran_Gis Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 'fajna kosmiczna oddychanka ...' (M) -najprościej, najdosadniej, najluźniej na luzie.. żeś to sklasyfikował Miguelu , i o to chodziło i mnie w tym obrazku ! (bez dorabiania mundrachy.. i stelażo-filozofii..). poz Ran
Jolanta_S. Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 kapsuła czasu szkoda, że jednoosobowa... moje Rany tlen się kończy kosmicznie pozdrawiam - jol
Grażyna_Kudła Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 No to sobie pooddychałam, a teraz zasiadam ze sztućcami do tego, co między wdechem, a wydechem :)) Pozdrowienia w między- czasie zostawiam, Ran. :)
Ran_Gis Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 > Jolanta S. -no to po podróżowaliśmy sobie, chociaż oddzielnie, ale zawsze.. jak mogę dotleniam.. Ran
Ran_Gis Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 > Grażyna Kudła - między-czasy teraz mam kiepskie.. Grażynko i w_dechę.. że wpadłaś z niespodzianką ! pozdrowionka Ran
Jolanta_S. Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale zawsze we dwoje przyjemniej i bardziej seksi!
HAYQ Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 właściwie, do Ran-y przyłóż wiersz po ciężkiej gimnastyce, czemu nie. Pełny luz. ;) Na Mazurach lubię czasem szukać "szpiegów" między gwiazdami. Oj, lata tego. Pozdrawiam.
MIGUEL Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ........ właśnie HAYO ... i to jest to ... po Ranowemu :))) pozdr. M
Ran_Gis Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 > HAYQ > MIGUEL -no to w sumie pozdrawiam szpiegującą.. coca-cole.. pojedyńczo i podwójnie ! R.. R ..
Rekomendowane odpowiedzi