Waldemar Talar Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Każdy - świeży czy czerstwy tak samo pięknie pachnie potem , złocistym łanem słońcem i makiem Każdy - tak samo ślicznie jak kwiaty w ogrodzie na łące czy w sadzie ba - nawet jeszcze bardziej ładnie Dlatego nie narzekajmy że czasem jest twardy przecież każdy chleb jest siebie warty
Gość Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 jak dla mnie udany wiersz. takie tematy nieczęsto się spotyka, wiec tym bardziej. pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 krótka nostalgia sprowadzona do naszej często wybrednej natury poprzez prosty przekaz do głębszego zastanowienia / tak jak Ty to widzisz a widzisz mądrze / t
Waldemar Talar Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za miłe słowo - Dziś w moim mieście obchodzony jest Dzień chleba - coroczny , więc idąc deptakiem i widząc cudne chlebowe wypieki naszła mnie taka wierszowa myśl którą powyżej wkleiłem . Dlatego tym bardziej jestem zachwycony że się spodobała . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Tomku - dzięki za odwiedziny i równie miły kom. Cieszę się że spodobał ci się ten skromny , ale jak twierdzisz mądrością pachnący wiersz. pozd.
HAYQ Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 kojarzę tak pięknie podajesz ten chleb jak ikonę istnienia że jest wiem na pewno widziałem na razie ok ruchy zbieram ;) Wybacz Waldku ton malkontenta, Twój wiersz bardzo dobry, to ze mną coś nie tak :) Pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 a dla mnie to nie tylko o chlebie, to o akceptacji życia. takim jakie jest. podoba się. bardzo. trafiłeś w moje klimaty dzięki, Waldy. :))
Waldemar Talar Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - Ciesze się bardzo z tak zacnych odwiedzin - za miły kom bardzo dziękuje . A z tobą wszystko o/k - jak zwykle u ciebie szczerość ma dużą wagę . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Magdo - miło mi że trafiłem z klimatem . Masz rację - to nie tylko o chlebie .... Za przeczytanie i kom . wielkie dzięki . pozd. i życzę miłego wieczoru
złamane skrzydło Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za miłe słowo - Dziś w moim mieście obchodzony jest Dzień chleba - coroczny , więc idąc deptakiem i widząc cudne chlebowe wypieki naszła mnie taka wierszowa myśl którą powyżej wkleiłem . Dlatego tym bardziej jestem zachwycony że się spodobała . pozd. no, proszę wiersze u ciebie rodzą się jak zboże wydają plon obfity, Witaj Waldi!!!
Waldemar Talar Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za miłe słowo - Dziś w moim mieście obchodzony jest Dzień chleba - coroczny , więc idąc deptakiem i widząc cudne chlebowe wypieki naszła mnie taka wierszowa myśl którą powyżej wkleiłem . Dlatego tym bardziej jestem zachwycony że się spodobała . pozd. no, proszę wiersze u ciebie rodzą się jak zboże wydają plon obfity, Witaj Waldi!!! Witam mimo późnej pory i serdecznie dziękuje za przeczytanie oraz obfity w ciepło kom. Faktycznie ten wiersz narodził się tak szybko i złociście jak zboże. Jeszcze raz wielkie dzięki miły skrzydełku. życzę obfitej w miłe sny nocy
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Tylko masłem smarować i jeść :) Pozdrawiam ciepło.
Wściekły Azot Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Chleb pachnący potem piekarza. Pełny socrealizm.
Waldemar Talar Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Alicjo za te masełko - równie ciepło pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli już- to nie tylko piekarza Azocie . Dzięki za odwiedzenie . pozd.
M._Krzywak Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Nie wszyscy muszą iść torem poezji, jak to się w pewnych kręgach nazywa (całkowicie niesłusznie zresztą) "awangardy". Poezja jest jak rzeki, różne, które kończą się w jednym wielkim oceanie (jak mi się to pięknie porównało :) Na tak. Pozdrawiam.
NOWA Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Dla mnie opisane smakowicie. Pozdrawiam!
Waldemar Talar Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - twój kom. jest dla mnie cenną uwagą na to co robię idąc innym nie szablonowym torem. Dzięki za przeczytanie i szczery kom. Michale . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Nowa - cieszy mnie bardzo że wiersz smakowicie smakuje . Miłego dzionka życzę
teresa943 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 przecież każdy chleb jest siebie warty puenta super! całość refleksyjna o tym, co najważniejsze. ładnie. serdecznie pozdrawiam, Waldku :) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi