Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 jadą tylko w dwie strony docierają wszędzie mają gęsto krzyże na poboczach inspektorzy cielęta płaczą jakby wiedziały dziewczyny cierpliwe mężczyźni nie stoją zatrzymują się w agencjach na autostradach brak życia mak donaldy szlabany many many auta w tunelu barier a policja suszy
były__premier Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł powinien być następujący: "Polska w budowie" ;) sympatycznie. pozdry
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł powinien być następujący: "Polska w budowie" ;) sympatycznie. pozdry Rozpieszczasz mnie. Dz. Pozdry.
JacekSojan Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 były premier napisał - a ja się podpisuję! :))! J.S
Caith Sith Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Bardzo mi się podoba, codziennymi słowami i oszczędnie, fajnie zaobserwowane. Szczególnie podoba mi się początek o drogach co docierają wszędzie, a tylko dwukierunkowe. Czy chodzi o transport krów ? Nie pasuje mi tylko "szlabany many many many" może jedno "many" bym skreślił. Generalnie na plus.
Jolanta_S. Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Ci Panowie mają rację, tytuł powinien być bardziej trendy ;) Wiersz Stefanie jest bajer :))) Całe życie drogi... smutne z tego wnioski i pewnie długo tak bez zmiany... życie drogi, życie... budujmy lepsze...
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pyzdry Jacku. Dz.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Wywalam jedno many. Pyzdry.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. za yy. Pozdry.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CCC Jolu.
Gość Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Lapidarność pana tekstów zawsze uważałem jako zdecydowany walor i to się tym razem potwierdziło, szczególnie w pierwszej strofie. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Pyzdry.
janusz_pyzinski Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 z tarasu mojego domu widzę to samo,a moje obserwacje pokrywają się z Twoimi pozdrawiam spod czwórki
Leszek_Sobeczko Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 stanę po tej stronie, gdzie się wiersz podoba, bo krótko i na temat; bez zbędnego silenia się na oryginalność wchodzi w czytelnika pozdrawiam L
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Januszku. Napisz. Pyzdry.
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, pozdrawiam.
Leszek_Nord Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Udało Ci się Stefanie uchwycić puls drogi. Pozdrawiam. Leszek
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Leszku. Pozdrawiam.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie genialne w przekazie.Lekko ujęte zupełnie nielekkie życie "drogi". Dodam ,że mądre i syte.pozdro
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie genialne w przekazie.Lekko ujęte zupełnie nielekkie życie "drogi". Dodam ,że mądre i syte.pozdro Dzb. Pozdry.
Rekomendowane odpowiedzi