Zjajami_Baba Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 już zapomniałam jak to jest kiedy po prostu słucha ubierając najlepszą koszulę glancuje buty zwoje mózgowe dokładnie namierza predatorem chęci kinopasje nie chybia posiada nawet parasol przecież to lipiec Polska podudzia moknące sumienia matek które nauczyły nas jednoczesnego gotowania zaplatania francuskich warkoczy i szybkiego doprowadzania do orgazmu za pomocą ust a zapomniały powiedzieć że czasem nie trzeba się tak bardzo starać wystarczy by ć
Zjajami_Baba Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sugestia niegłupia ale to nie o Tobie to o mnie:) podobno wiersz nigdy nie jest autoemocjonalny a przez to niemożliwy do pełnej interpretacji bo zawsze to jedynie interpretacja; czy kiedy piszemy to juz interpretujemy samych siebie?
Zjajami_Baba Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sugestia niegłupia ale to nie o Tobie to o mnie:) podobno wiersz nigdy nie jest autoemocjonalny a przez to niemożliwy do pełnej interpretacji bo zawsze to jedynie interpretacja; czy kiedy piszemy to juz interpretujemy samych siebie?
wieśniak m Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 świetny Babo ;), ciekawym co ojcowie przekazali synom ;).Pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Net mi dziś szaleje;) ale udało się w końcu zalogować, więc chyba komentarz też pójdzie... Babo - przy pierwszej nabierałam rozpędu, a gdy "przeleciałam" drugą, to już nie mogłam wyhamować, żeby po prostu by ć :))) Podobsia zostawiam :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Strzałka. W tytule pragnienie "patetyzmu " , którego w wierszu nie odnajduje. Tyle w utworze słów z mojej głowy ,że nie chcę go diagnozować. Chciałem żebyś wiedziała ,że czytam.Mówisz (peelka mówi) "wystarczy by ć".Czy aby na pewno? Poprzedni wiersz: "defibrylator 37 ..." zupełnie mnie rozpierdolił.pozdr
Magda_Tara Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 figlarka, jajcarka. buziak, Mozjabo :)))))))
Ela_Ale Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Zamieniłabym "ubierając" na prawidłowe :"zakładając". tego fragmentu nie mogę rozgryźć :(: zwoje mózgowe dokładnie namierza predatorem chęci kinopasje nie chybia Wiersz ma swoje przesłanie i podpisuję się pod nim. Odłożenie "ć" na sam "ogonek" wywołuje rozmaite domysły.... Pozdrawiam lipcowo. Elka.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 kotek mruczy mrrrrr, aż chciałby się otrze ć :)) TAK. wystarczy by ć jak jest co ś ....... wtedy pognieciona koszula nieistotna , jak nie ma NIC to robienie 10 rzeczy na raz nie pomoże. kiedyś mu zależało to się starał, "Predatora" oglądałam, no muszę przyznać odważnie i zgrabnie użyte.:) ; teraz peelka się stara... parafrazując: "tak bardzo się starałam, a ty teraz nie chcesz mnie..." ??? zgrabnie przekazane. podobasie. pozdrawiam:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 no ! - kolejny prawdziwy i prawdziwy . I prawdziwy . OK :-)
Nata_Kruk Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 U Ciebie jak zawsze nieszablonowo... druga szczególnie, ale całość jak najbardziej na plus.! Pozdrawiam... :)
teresa943 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ... zapomniały powiedzieć że czasem nie trzeba się tak bardzo starać wystarczy by ć można sobie "dośpiewać" c.d.n. wedle wyobraźni, lubię takie Twoje serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Biała Lokomotywa Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Matce Polce przydałaby się jeszcze jedna para rąk i tak by zawsze było mało:) Świetna puenta.
Ran_Gis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 - ten ceć.. na końcu, jak najbardziej ! toż to przy okazji wynalazczok.. układowo-graficzny ! pozdralawjaju Ran
adam_bubak Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 matki uczące doprowadzania do orgazmu za pomocą ust, hmm, ciekawe jak to by wyglądało w praktyce...
Rekomendowane odpowiedzi