Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 A może POP w Lesie Księżnej?
egzegeta Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Panie Stefanie, proponowałbym objaśnić ten skrót organizacyjno/zlotowy :) starzy orgowicze - to i owszem, ale młodym to nic nie mówi, chyba że ktoś interesuje się historią II. połowy XX wieku, to odczyt będzie prawie jednoznaczny - zakładamy na orgu podstawową organizację poetycką:)) Pozdrawiam
Bea.2u Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 po ostatnim Porcie, na którym miałam przyjemność poznać szacownego bezeta zajrzałam na strony związane z dawnymi zjazdami orgowiczów. musiały być bardzo sympatyczne :)
islamic Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Niegłupi pomysł; zależny wyłącznie od terminu.
złamane skrzydło Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, tęsknie za tym :)))))
złamane skrzydło Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, tęsknie za tym :)))))
adam_bubak Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyszłym
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 POP-Poetycki Obóz Przetrwania. Czas-czekam na propozycje.
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Witaj Stefanie, nie obiecuję ale podaj termin
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wesprzyj mocniej, stawiam piwo na POP bez ograniczeń. Może 3-4 września?
islamic Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Mi osobiście nie pasuje taki termin w ogóle. Po dziesiątym września mi pasuje ewentualnie, bo bez kasy nie jadę - już mam dosyć ;) Pozdro
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Słabo cosik z zainteresowaniem. Oprócz piwa bez ograniczeń stawiam kwatery zamożnym inaczej.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zaproszenie na POP aktualne. Przewidziane atrakcje.
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jednak POP będzie! Zgromadzono piwo, wino! Będzie bardzo artystyczny punkt programu!
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 podaj Stefanie termin pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi