Fanaberka Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 "Jeszcze się tu pokręcę" Mirki Szychowiak - orgowiczki piszącej pod nickiem Dotyk (i nie tylko;) - został nominowany do Nike. www.wyborcza.pl/0,81826.html Gratuluję!
dawniejbezet Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Dołączam się z gratulacjami! Wiem od kilku dni - i cieszę się, bo Mirka powoli i mozolnie dochodziła do swojego. Pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 ejej! rewelacja! hurrrra! i gratulacje! :)! J.S
Oxyvia Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Dołączam się do gratulacji i życzę Mirce tego Najka! ;-)))
Pancolek Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Ja pierdzielę. Toż to wydarzenie kosmiczne na orgu :) Powiem szczerze: jestem cholernie zazdrosny. Gratulacje i wypada tylko żałować, że Nike nie ma trzech kategorii lub czterech: poezja, proza, eseistyka, dramat. Byłoby łatwiej dla Mirki i klarowniej dla jury oraz czytelników. Jeszcze raz wow
islamic Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Cudowna wiadomość. Szczere gratulacje.
dzie_wuszka Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 ja ju wiem od jakiegoś czasu, gratulowałam i gratuluję dalej :)))
HAYQ Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dotyku, samych górnych półek życzę :) Gratulacje.
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wielkie Gratulacje:) to niesamowita radość dla każdego orgowicza:)
Rekomendowane odpowiedzi