Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 w połowie nieświadomych myśli między jedną a drugą kombinacją dostarczasz nowych ułamków na rozważania nadmiarem ust wśród równań o wielu rozwiązaniach chcę być dla ciebie rozwiązłą niewiadomą jak rzeczywistość przed zaśnięciem wyginać się w łuk
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 no, no :) wspaniale! dla mnie na pierwszy rzut oka - erotyk! :) serdecznie pozdrawiam, Grażynko :) Krysia
Oxyvia Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Pociąg zwany... matematyką. ;-))) Fajny wiersz.
Dawid Rt Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Pewna stała rzeczywistość, którą peelka moduluje, chce prowokować uwagę, możliwe, że sam peel jest za pan brat z takimi niewiadomymi ;) wiersz inny od pozostałych Twoich, powiedziałbym, że bliższy formie Ani Myszkin erotyk, "myślący" ;)
Magda_Tara Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 na drugi rzut oka (po Kryśce) - erotyk! krótki treściwy :)) ściskam, Graża!
Biała Lokomotywa Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 A on niech oblicza punkty przegięcia:) Ciekawy matematyczny erotyk. Pozdrawiam:)
egzegeta Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli miałby to być erotyk "matematyczny" to w pierwszej strofie trochę brakuje mi tej matematyki, sam ułamek matematyki nie czyni :) tak myślę czy w miejsce "komplikacją" nie wstawić - kombinacją a może kombinacją z powtórzeniami :) No i szukam tej stałej, niezmiennej. Ale widocznie źle szukam:) Druga strofa dobra, może nawet bardzo dobra.
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu, cmok w Twoje sprawne oczko :) Pozdrawiam ciepło, Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pociąg zwany... matematyką- to byłby całkiem ciekawy tytuł, chyba czuję teraz lekki niedosyt, zestawiając z nim swój. Fajnie, że zajrzałaś. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brakowało mi tego drugiego rzutu :) Buziak
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byle tylko nie przegiął... :))) pozdrawiam lokomotywo :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Porównanie do Ani Myszkin, to dla mnie zaszczyt, Dawidzie. Dziękuję za czytanie, pozdrawiam. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli miałby to być erotyk "matematyczny" to w pierwszej strofie trochę brakuje mi tej matematyki, sam ułamek matematyki nie czyni :) tak myślę czy w miejsce "komplikacją" nie wstawić - kombinacją a może kombinacją z powtórzeniami :) No i szukam tej stałej, niezmiennej. Ale widocznie źle szukam:) Druga strofa dobra, może nawet bardzo dobra. Z tą kombinacją, to nieźle wykombinowane : Już lecę zmieniać, dzięki. W szukaniu może lepsza od matematyki okazać się fizyka, ma takie fajne prawa o przyciąganiu, ciążeniu... :))
egzegeta Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cieszę się, że na tak, ale lepiej będzie brzmiało:między jedną a drugą kombinacją głośno poczytaj i sama się przekonasz.
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cieszę się, że na tak, ale lepiej będzie brzmiało:między jedną a drugą kombinacją głośno poczytaj i sama się przekonasz. Egzegeto, jesteś wielki! Dziękuję za współudział w umatematycznieniu pierwszej strofki :))
Janusz_Ork Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 Grażyno, wyszedł bardzo dobry, gorący wiersz. Łuki działają na wyobraźnię. Ach ta matematyka chwili! Pozdrawiam. J.
Grażyna_Kudła Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie i zgrabny komentarz :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A, zapuściłam się w strony tych matematycznych meandrów, żeby sobie zadośćuczynić chyba słabe osiągi w szkole :))) Dziękuję, Januszu, że byłeś. Pozdrawiam, Grażyna. :)
Oxyvia Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pociąg zwany... matematyką- to byłby całkiem ciekawy tytuł, chyba czuję teraz lekki niedosyt, zestawiając z nim swój. Fajnie, że zajrzałaś. :) E, jaki niedosyt? Constans to bardzo dobry tytuł dla erotyku, bo przewrotny: w miłości i seksie nic nigdy nie jest stałe i niezmienne. ;-) To nieustająca i bardzo dynamiczna ewolucja!
Rekomendowane odpowiedzi