Michał Kowalski Opublikowano 14 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 lepszość gorszość względna odpada grzech także względny bóg do wyboru (do koloru) tam kapłanka tu kurwa (z innego kościoła) raz policjant głupi innym razem głupszy co cztery lata inne sld trendi zielone moda na czerwone ałtsajd czeka na żółci według badań opinii publicznej każdy jest idiotą
Asica Szalonek Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 po prostu git :)
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 No Michale. Jestem pod wrażeniem :)
Gość Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 zdecydowanie nie mój typ poezji...ale ciekawy wierszyk...wiele prawdy pozdrawiam Marcin Filip
Michał_Zawadowski Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 w zasadzie najbardziej spodobała mi się puenta, ale reszta też może być, chociaż bez przesady.
czarna Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Michał...plusowo się to czyta a końcówka rewelacyjna...uśmiech:)
Roman Bezet Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Ty, Kowal and the Sky, uważaj! bo Cię jeszcze zagłosują :) Zrozumiałem (co w aktualnych okolicznościach przyrody - etc). Ideologicznie poprę - jakbyś wystartował. Polecam uwadze szczegóły zapisu tej manifestacji wyborczej: lepszość gorszość względna - lepsza gorszość trendi zielone moda na czerwone - modi zielone nad tym drugim policjantem mógłbyś popracować, musi być dwóch do pary (choć bez psa) - wymyśl coś innego tu kurwa (z innego kościoła) - to mnie normalnie razi, nie żebym, ale rodzaj to lepperyzmu ;) Tak więc jako statystyczny badany - pisłem cienko - i wyszłem se. pzdr. bezet
Joanna_W. Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Dałeś, Michale, popalić! A.
Michał Kowalski Opublikowano 17 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. palenie tytoniu powoduje raka i choroby serca kowal(antynikotynowy)ski
Witold Marek Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Względy - właściwie wymienianie niż drążenie, no ale kto powiedział, że to ma być studium... A i tak poziomy mają tu miejsce, tyle że w sferze odbioru. Mądrzę się? Nie, tylko podoba mi się ten tekst bardziej do dyskusji niż do tralala-komplementu. Ostatni dwuwers... Wydawałoby się, że skoro zakomunikujemy sobie taki "wynik" badań opinii publicznej, to będziemy jako ten Sokrates: p o n a d wypowiedź. A tymczasem naprawdę nic na to nie wskazuje, bez względu na punkt widzenia, bez jakichkolwiek względów. :) Dziękuję za wiersz i pozdrawiam.
Michał Kowalski Opublikowano 18 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 "Wydawałoby się, że[...] będziemy jako ten Sokrates: p o n a d wypowiedź." autorowi się tak nie wydaje "Dziękuję za wiersz i pozdrawiam" bardzo proszę pozdrawiam również
Witold Marek Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez obrazy - to NIE O AUTORZE! To o niektórych potencjalnych interpretatorach takiego komunikatu. Autora o taki brak świadomości nie posądzam - przeciwnie, inaczej nie komentowałbym wiersza. Pozdrawiam.
guzik Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 wymianianka banałów do piaskownicy moim zdaniem pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi