beata krolikiewicz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Z radością dzielimy się informacją, że zostaliśmy zaproszeni do udziału w programie tvp3 Łódź, gdzie śpiewaliśmy utwór "Miłość" Ani Myszkin. Tu można nas obejrzeć od 11min.50s: www.tvp.pl/lodz/rozmaitosci/twoje-popoludnie-z-telewizja-lodz/wideo/05042011-1/4275520 oraz od początku tej części: www.tvp.pl/lodz/rozmaitosci/twoje-popoludnie-z-telewizja-lodz/wideo/05042011-2/4275516 pozdrawiamy serdecznie BEzNut www.beznut.pl
Magda_Tara Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ogromnie się cieszę i GRATULUJĘ całej TRÓJCE!!!!!! buziaki :D
Janusz_Ork Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Chętnie obejrzałbym ten występ, ale po naciśnięciu linka, zostaje wyświetlona plansza informacyjna o podwójnych logowaniach, kodach, opłatach. Szkoda. Niemniej pozdrawiam serdecznie i gratuluję występu w TV. J.
Pan_Biały Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 przyznaję że całej ramówki z przepisami i pogadankami nie obejrzałem, ale wyszukałem rozmowę, teledysk i występ Wasz. Beato, Tomku i cholernie się cieszę że wystąpiliście u mnie:) życzę sukcesów a że medializacja daje ogromne możliwości to chyba każdy wie - dobry krok naprzód gratuluję Aniu pisz wciąż:)
Ela_Ale Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No, to zaczynam być dumna, że Was znam. I Twoje teksty, Aniu! Gratuluję! Pozdrawiam. Elka
beata krolikiewicz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dziękujemy kochani, nie dość, że "natychamy " się Waszą twórczością, to jeszcze serdecznościami i sympatią. Cudne uczucie. Odwzajemniamy gorąco. BEzNut
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dobra droga. Czekamy na więcej. Pozdrawiam Krzysiek
Jan_Wodnik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ten drugi utwór-myslę,że jeśli zrobilibyście bogatszy energiczniejszy aranż do niego to hicior murowany! Pozdr.
Oxyvia Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To samo ja. Gratuluję serdecznie. :-)
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To samo ja. Gratuluję serdecznie. :-) Dziękuję bardzo za podjęcie próby. Szkoda, że tak sprawy się mają. Sądziłam, że tylko za granicami kraju dostęp do TVP jest utrudniony. A zaprzyjaźnionemu duetowi BEzNut dziękuję za tak troskliwe zaopiekowanie się słowami :)
Agata_Lebek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Gratuluję i czekam na kolejne sukcesy ;)) Pozdrawiam.
Biała Lokomotywa Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Gratuluję serdecznie:)
egzegeta Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Po obejrzeniu i wysłuchaniu, to i ja GRATULUJĘ. A Ta śpiewająca Pani /z misternie ściętym noskiem/ - ach, to można patrzeć, słuchać i patrzeć i patrzeć i patrzeć ... Pozdrawiam
beata krolikiewicz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękujemy za pozdrowienia i miłe słowa. Różnie myślałam o swoim nosie, ale że on taki - nie przyszło mi do głowy. Jak to kamera może odkryć nowe w człowieku;)
egzegeta Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... bo często Piękno zawiera się w szczegółach. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
Rekomendowane odpowiedzi