M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Uwaga - od jutra zostają wprowadzone zmiany - jeden głos na minus powoduje zsunięcie danego utworu do działu "Debiuty"! Tym samym zawyża się poprzeczkę "minusową" - prawo do wbicia minusa mają tylko użytkownicy powyżej 1500 postów. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dobry przepis. Co z konkursem? Naczytałem się jak idiota. podaj chociż wyniki. Funduję nagrody, 100, 200, 300, zł.
Oxyvia Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie wiem, czy dobry, bo nie przetestowany. A ile ja mam postów? Ciekawe... Zaraz zobaczę. Natomiast co z konkursem i wydaniem antologii Orga??? No zdziałaj coś wreszcie! (Mogę pomóc - nie ma sprawy - tylko powiedz, w czym). (No powiedz!!!!!). Pozdrawiam. :-)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 zmiana niezbyt przemyślana, aby nie powiedzieć niemądra. Kilkakrotnie obserwowałem wstawianie minusów ze zwykłej złośliwości. dobry wiersz ma kilka plusów i nagle ktoś wali minusa pisząc w uzasadnieniu, że wiersz w nie jego guście i co???
adam_bubak Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 suuuuuuper! normalnie tak się cieszę, że lecę kogoś zrzucić, będzie nas jeszcze więcej na P ;)
eleanor abernathy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 prima aprilis :D dobre :D :D
dawniejbezet Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A"Prillis siedzi i zawija w papierki.
Oxyvia Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A niech to, nabrałeś mnie, Michał! Zapomniałam o poczciwym, starym Aprilisie! ;-))) A sama chciałam zrobić ludziom parę kawałów i... zapomniałam. :-(
Rekomendowane odpowiedzi