Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 chciałabym mieć do kogo mówić bo ściany nie są zbyt rozmowne echo się wiecznie ze mną zgadza bez względu na to co mu powiem z tego wszystkiego oniemiałam i może jestem trochę cierpka trzy razy dziennie łykam wiersze na zdrowie słowa są w tabletkach 1
jacek skraba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 ładny i dobry wiersz -choć gorzki jak tabletka ale leczy,a o to przecież chodzi pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Alicjo! Jak to u Ciebie: porządny, regularny wiersz, z rytmem i niebanalnym rymem. A treść - cóż... pięknie wyraża tęsknotę i miłość. Brawo. Sama zażywam ten lek. :) Cieplutko, Para:)
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja też :) Gratuluję pomysłu i wykonania. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 nie będę ukrywał że wiersz jest sumiennie napisany dobry r
złamane skrzydło Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak wzystkie, któte Alisss pisze:)))
Baba_Izba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Przeczytałam, bardzo mi się podoba, wiersz płynie i szemrze jak leśna struga. Serdecznie pozdrawiam - baba
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byle nie przedawkować :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, ja to chyba już jestem lekomanką. Też cieplutko :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to się cieszę :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja też :) Gratuluję pomysłu i wykonania. Pozdrawiam. Dziękuję pięknie, również pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cmok za "wszystkie" :))
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, wzajemności :)
Michał Statkiewicz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bardzo mi się podoba. Jest w nim to coś. Pozdrawiam
Dawid Rt Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 " Na zdrowie słowa są w tabletkach" , nie wiem czy to takie dobre, ale wiersz ma swój urok :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś gdzieś słyszałam, że poezja, to minimum słów, a maksimum treści. Owe minimum podobne jest do tabletki, czasem przynosi ulgę. :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na zdrowie :)
miet dlugolecki Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Moje grodzie tez nie pyskują wystraszone słowem pisanym zresztą wiersz szumi morzem i wyobcowaniem kajuty starego (nie chodzę synku na ploty bo mam co czytać) myśli z kambuza Alicjo
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toż wiele razy powtarzają milczenie złotem jest i basta lepiej czasami nic nie mówić niźli językiem tylko chlastać stworzeniem stadnym my jesteśmy i dobieramy sobie grupy w których żyjemy całkiem nieźle a czasem wszystko jest do d... wokół jest tyle do roboty spraw czy spraweczek cała beczka daj innym słowny miły dotyk szybko zapomnisz o tabletkach pozdrawiam ps długo Ciebie nie było nareszcie na coś się doczekałem
Rekomendowane odpowiedzi