Tali Maciej Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 www.youtube.com/watch?v=vlvZo8Hmolg
Magda_Tara Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Taliku, pełna profeska! brawo! :*
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Na samym początku kilkakrotnie przypominasz mi pierwszego Księcia Persji. Brakuje tylko wyskakujących kolców i szabelki na stercie materacy.. ;
Dorota_Jabłońska Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Gratuluję zwycięstw w zmaganiach z własnym ciałem, konsekwencji, pracowitości i talentu! :)
złamane skrzydło Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 wooow, Maćku, alś ty sprawny, podziwiam , co człowiek nie może zrobić z ciałem.. nawet połamac skrzydla... tobie najlepszych wyników :)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ćwicz Macieju, ćwicz, no i pisz. Pzdr.
Super-Tango1 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tali Maciej: Prędzej ci wychodzi błazeńskie małpie skakanie jak pisanie wierszy. Ale to jeszcze za mało, aby dostać pracę nawet i w tym cyrku Gówniarz, który mówi że się nie chwali, a pokazuje takie pierdoły. Na kim chcesz zrobić tymi baranimi skokami chłopcze wrażenie.
Tali Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ((-: i ja też pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 No, w październiku zobaczymy "małpie figle" :)))
Rekomendowane odpowiedzi