Pan_Biały Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 w szkole podstawowej nauczyciele non-stop wzywali moją matkę po powrocie wołała mnie do kuchnidlaczego znów robisz miny te głupie miny działają wszystkim na nerwy i jeszcze ten uśmiech idioty o teraz też to robisz przestań słyszysz przestań i targała mnie za uszy aż robiły się purpurowe wykrzywiałem w grymasie twarz i tak rodziła się kolejna durna mina zostało mi to do dzisiaj
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 słabe rozwinięcie tematu ale puenta jak najbardziej trafna jak na słabe rozwinięcie / taki trywialny żart wierszem pisany / niech sobie będzie / forma się dopisuje sama uderza niezależnie od nas tylko zależnie od sytuacji / t
Oxyvia Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ha ha ha! No tutaj to pojechałeś! Ubawiłam się!
miet dlugolecki Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Moja Matka nie byla gwalcicielka praw dziecka, ale notomiast kaznodziej zniechecil mnie do katechizmu na cale zycie wyzywajac sie nad moimi uszami bez powodu (sasiad z lawki Stachu byl mistrzem kamuflazu); Panie Bialy czym skorupka za mlodu nasiaknie to na starosc traci, a blaznami w mniejszym czy wiekszym wymiarze jestesmy wszyscy, bez wyjatku. Stad puente przyjmuje jako uniwersalna
adam_bubak Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, ciekawe, ale takie "ja" mi odpowiada ja bym czegoś takiego nie napisał, ale to nie znaczy, że to nie jest dobry wiersz (małe nawiązanie do kwestii gustów;) i tyle. robię sobie wolne od polemik. pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 jest inaczej, jest wesoło, fajna puenta, dystans... :) faktycznie - Biały Podoba mi się, pozdrawiam.
złamane skrzydło Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, fajne, ale... raczej jak wpis do bloga, a zresztą czy mnie oceniać.. w każdym razie sie podoba:))
Joanna eM Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 zabawny wiersz ale końcówkę bym nieco zmieniła :)
Sztacheta Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Trafiony, zatopiony! Będę czekać na kolejne kolory. Ten przypadł mi do gustu. Dobrze wymierzone lustro rzeczywistości. Sztacheta
Pan_Biały Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu nie ma co rozwijać dzięki za czas r
Pan_Biały Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bomba dzięki za czas r
Pan_Biały Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś jest w tej skorupce dzięki za czas r
Pan_Biały Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mhm, rzecz zawsze się toczy gustów dzięki za czas r
Pan_Biały Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic tylko podziękować dzięki za czas r
Pan_Biały Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też się oceny nie podejmę dzięki za czas r
Pan_Biały Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się nie bawię;) dzięki za czas r
Pan_Biały Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze wymierzone lustro rzeczywistości. - ciekawe wolę ruletkę od statków;)) dzięki za czas r
Baba_Izba Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Czytam zawsze z zainteresowaniem i przyjemnością, co by nie powiedzieć, moim zdaniem - tworzysz i utrwalasz systematycznie swój styl pisania. Serdecznie pozdrawiam - baba
Marek_Dziekan Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Oj nie mama tutaj zawiniła, nauczyciele tym bardziej nie. Mały Pan Biały i owszem, jak rozumiem.
teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 w sposób prosty i lekki dajesz do myślenia... a przecież o to chodzi, by budzić refleksję i właśnie to Ci się udaje znakomicie serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi