Janusz_Ork Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Anno, co tu dużo pisać. Czytam, czytam i naczytać się nie mogę. Po prostu wspaniały. Zabrałem do ulubionych. Pozdrawiam. J.
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dawidzie: Bardzo mi bardzo. Cieplutko i serdecznie dziękuję i wyrażam wdzięczność. Miło mi, że wracasz i potwierdzasz pozytywny komentarz. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Januszu: Cudownie, że czytasz i czytasz. Tylko uważaj, to modlitwa "przeciwko pożądaniu"... żeby Ci nie zaszkodziło na temperament! Oj, przepraszam za głupi dowcip. Cieplutko, Para:)
Jan_Wodnik Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to powiem tak: przede wszystkim wdzięk i melodia, przez to treść poważna i osobista nabiera również pewnego wdzięku. Teraz będzie jaśniej. Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Janie: Dzięki, że doprecyzowałeś;) Istotnie - teraz komentarz jest dla mnie informacją zwrotną. Cieszę się, że wróciłeś. Cieplutko, Para;)
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 no i co mam nagryzmolić ? Żaden komentarz nie będzie się równać ... W nagrodę ode mnie : www.youtube.com/watch?v=r0s-6wg6lXE&feature=related Niestety , strasznie paskudna wersja , a chłopaki już dziadki ;-)
Vica Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 nie cierpię rymów ale to jest iście... BOSKIE chylę czoła klaudia
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Cezarku: Bardzo jesteś dobry dla mojego wiersza, a i dla mnie przy okazji. Cieplutko dziękuję za komentarz i muzyczkę. Pozdrawiam dobranocnie, Para:)
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Vico: Nie ma powodu, by nie lubić "rymowanych" wierszy. W nich piszący sprawdza warsztat. Tak sobie myślę, że każdy powinien czas od czasu porymować;) Ale rozumiem - jasne. Tym bardziej mi miło, że ten wiersz Ci się podoba. Ojej! Aż boskie? Bardzo mi bardzo. Cieplutko dziękuję, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Niezwykle trudno zawrzeć myśli zgrabnie w rymach, a Ty, Anno, jesteś w tym mistrzynią. Wszystko w tym wierszu nie tylko śpiewa, ale ma też głęboki sens. Ukłon wielki :)
Anna_Para Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Myszkino: Bardzo mi miło. To właśnie sens - zawarty w treści - jest istotą wypowiedzi. Forma bywa różna, jak to forma;) Bardzo mi miło, że doceniasz tu i jedno i drugie. To dawny tekst, "uleżały", stąd może... Dobrze, że się podoba. Bardzo cieplutko, nocnie pozdrawiam. Para;)
eliza2 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Muszę więcej czasu poświecić na czytanie wierszy tutaj, bo byłabym przegapiła taką perełkę, Anno jestem zauroczona twoim psalmem, to moje klimaty:)
Mateusz Kielan Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 I cóż ja tu, biedny, mogę dodać? Chyba tylko, że wiersz mi się podoba... Pozdrawiam Aniu.
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 No tak! Znów dwa dna! Jedno bardziej wzniosłe a drugie? ...ech, toż to "ognisko" wciąż buchające płomieniem "wbrew" i pomimo...Na nic tłumienie "żaru", który pali, stąd zapewne modlitwa o "samounicestwienie" szaleństwa :) a do tego piękna poezja! Jestem zauroczona, Aniu! Serdecznie cmokam :) Krysia
Anna_Para Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Elizo: Bardzo dziękuję za "perełkę". Zanadto mnie chwalisz, ale - miło mi bardzo. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mateuszu: Jakże mi miło gościć w moich skromnych progach! Podobał się? To dobrze. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Krysiu, Jak Ty wszystko odczytujesz:) Dzięki piękne. Bardzo zaszczycona uznaniem, mogę przestać pisać;) Właściwie - muszę przestać. Przynajmniej - takie erotyki. Pora się ustatkować;) Cieplutko, Pora:)
Rekomendowane odpowiedzi