Sztacheta Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wchodzisz. I nagle bezkresna przestrzeń wód porusza się we mnie. Jakbym po raz pierwszy brała oddech. Będąc w oku cyklonu przesiąkam zapachem trzęsienia. Wszystko cichnie. Nadchodzi tsunami.
Dawid Rt Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ciekawie, spójnie, krótko, a ile między wersetami mieści się obrazów. Brawo.
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 WOW ! Tsunami czy tsu między nami ;-) ? To znaczy : Wami ... ? Takich trzęsień tylko życzyć :-)
złamane skrzydło Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękny erotyk Sztacheto!!!
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Po lekturze takich wierszy jak Twój niezmiennie się dziwię, że można włożyć tyle emocji w tak małą formę. Porywający ;) Pozdrawiam :)
Janusz_Ork Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Sztacheto, ładny literacki obrazek czegoś, co w rzeczywistości jest bardziej prozaiczne i nie zawsze spełnia wymarzone oczekiwania. Pozdrawiam. J.
Sztacheta Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 A jednak Sztacheta potrafi oblać się czerwienią, i to z powodu komentarzy. Coś takiego! Dziękuję serdecznie.
Pan_Biały Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to prognoza pogody? wchodzisz, gdzie? i nagle - jak z horroru klasy b można się utopić mając w sobie bezkres wód, a i jak można oddychać w takiej sytuacji doprawdy nie wiem wiersz przerósł mój poetycki smak r
Sztacheta Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 R, mimo szczerych chęci, prognozy pogody nie umiem przepowiadać; a wóda... hmm... no to nie to, nie to :) Sztacheta
Rekomendowane odpowiedzi