Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 wszystkie odliczania do zera zaczynam wcześniej niż przychodzi zawsze od wschodu i kiedy spać nie mogę mam wrażenie że zbyt krótko mgła osiada na drodze jednak przystaje radość ze zwątpieniem po co istnieją boskie osądy nad płaskim światem nieustająca władza martwych gmachów wciąż pomiędzy ścianami muszę wybierać co widzę snując z negatywów pasma światła dla siebie
wanesa_ciska Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 mh gdy długa noc sączy się pommału ,gdy sen nie przychodzi ,pozostaje rozpamiętywanie nad istotą świata tego, po co i wogóle , ,,???snow a nie śnienia życzę ,,,pozdrawiam
Biała Lokomotywa Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Termografia – graficzne odzwierciedlenie ciepła. Osobiście odbieram to jako rozterkę peela nad prawdami świata, życia, egzystencji. Sprzeczne informacje powodują dokonanie wyboru, bo jak się odnieść do prawd Kościoła w obliczu coraz nowszych odkryć podważających często podstawowe doktryny. Dlatego wybór jest rodzajem termografii, a stopień ciepłoczułego peela jest już ukształtowany i nim kieruje swoje decyzje. Ciekawe czy nie za daleko poszłam w filozofię wiersza?:) Do wielokrotnego czytania, dla mnie super - pozdrawiam:)
Kacper_M Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 ciekawy wiersz, przygnębiający z wybieraniem prawd których i tak na dobrą sprawę pewni nie jesteśmy. Ta mgła na drodze chyba symbolizuje brak tej pewności prawdy, cały czas coś jest nie tak. Pozdrawiam Kacper
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sny też miewam. Noce coraz dłuższe, ale lubię je. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic dodać, nic ująć, w sam raz. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mgła szybko opada, wiele spraw wyjaśnia się w drodze. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi