Mr._Żubr Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 na pełnym wilgoci bruku widziałem tę samą co zwykle grace. byliśmy zbyt pijani by nie powstał z tego wiersz. grace porzuciła rodzinę (nie porzuciła ale mogłaby) i znów była dziewicą tańczącą na stołach. w ślepym zaułku staraliśmy się łykać wzajemnie nasze łzy z których większośc spływała rynsztokiem. ot teatr życia. kiedy skończyły nam się gesty grace wykuła list w bryle lodu: ogól się. poderwiesz więcej dziewcząt.
Jolanta_S. Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dużo pospolitych słów, nawet bardzo, Lecter mnie by za takie cosiek obdarł z ostatniej łzy... prosty, zrozumiały i to zakończenie, takie jak lubię! :))) serdecznie pozdrawiam - Jola.
Goliard Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 eeeeeeeeee........... :)
H.Lecter Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 w ślepym zaułku staraliśmy się łykać wzajemnie nasze łzy z których większośc spływała rynsztokiem. ot teatr życia. Dupa nie wiersz, dupa we łzach... ;)
Mr._Żubr Opublikowano 31 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Nie spodziewałem się niczego innego. Zakochana Jolanta chwali, nieznany mi Goliard stęka, znany mi Lecter karci za łzy. Spoko.
Jolanta_S. Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Ci panowie nie kochają jak ja i dlatego te różnice, ale się nie przejmuj, trzymaj swój fason! serdecznie - Jola.
a._mrozinski Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Wiersze lepiej pisać na trzeźwo... mi się parę razy zdarzyło na promilach i jeśli później mogłem w ogóle je odczytać, to zwykle nie byłem zadowolony. Arek
Rekomendowane odpowiedzi