Mr._Żubr Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Nie jest dobrze. Jadę po krawędzi, ale wiem, kiedy się wycofać. Świat może być o co najmniej dwa kroki za śluzówką. Kiedy zaczynam się jednak zbytnio spieszyć, zaciągam ręczny. Potem udaję wariata i chyba przesadnie wczuwam się w tę rolę, którą sam dla siebie piszę. Mam ten komfort. Siąpię nosem i tonę w wydzielinach. Chwytam się brzytwy, ta odcina mi godność - moją prawą rękę. Chciałem rozrywki. Jestem więc rozerwany między czarnym i białym, jednak wciąż boję się, że zostanę w odcieniach szarości. Amen, kurwa.
dzie_wuszka Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. etam. przesadzony ten tekst, ze skłonnością do samomiziania się własnym słowem. wyszedł jakoś tak młodo i niezręcznie, w moim odczuciu. pzdr :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Rzeczywiście, nie ma tu mowy o wielkim przesłaniu, natomiast jako projekcja emocji rześkich i wyrazistych przypada mi do gustu. Amen, kurwa. :)))) Pozdrawiam :)
H.Lecter Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Mr.Żubr, założył bloga... ;) Kosz, kurwa ;)
Jolanta_S. Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popieram Lectera w 100% pozdrawiam serdecznie - Jola. p.s. ................ ;)
Rekomendowane odpowiedzi