castus Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 listopadowa pocztówka chryzantemą układa światło cierpliwie wdrapuje brud nekrologu pod paznokcie płatkami otula kanty granitowej płyty z nagraniem śmierci stara kobieta nie matka…
Pan_Biały Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 mam tylko jedno pytanie: dlaczego tak mało słów? dla mnie jest to fragment czegoś dłuższego dobre ale za mało czekam bardziej treściwych wierszy pozdrawiam r
Marek_Dziekan Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A niby po co ten wiersz przegadywać? Krótko, zwięźle i na temat.
Wilcza Jagoda Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A niby po co ten wiersz przegadywać? Krótko, zwięźle i na temat. prawda a swoją droga castusie, dawno nie gosciłeś na orgu, pozdrawiam ciepło
Anna_Para Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Mam wrażenie, że czytałam tę miniaturę jakoś tuż po Święcie Zmarłych zeszłego roku... ale może się mylę? Jest doskonała. Podoba mi się! Pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi