Pancolek Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Mój kumpel miał to w opisie na gygy: polecam serdecznie, bo ja leżałem na podłodze ;D www.youtube.com/watch?v=xxA7hFIOFBs
M._Krzywak Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Podobno połówka zdradza, jak chłop się okazuje do d... Sam nie wiem :)
Nessa Isilra Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Ostro.;p Czasami może zdradzać jak się chłop okazuje do dupy, ale ponoć kobiety są genetycznie zaprogramowane do zdrady.
M._Krzywak Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja poglądy mam jak św. pamięci już (niestety) Bolec: www.youtube.com/watch?v=wdXrdpz9rHw (tytuł na płycie był chyba inny, bo ten nie jest zbyt elegancki)
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 hehe, dlatego warto zastanowić się co się robi w życiu:)
Bernadetta1 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Pancus:)co Cie wzielo na zdrady , rozstania?:):):)
Nessa Isilra Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja poglądy mam jak św. pamięci już (niestety) Bolec: www.youtube.com/watch?v=wdXrdpz9rHw (tytuł na płycie był chyba inny, bo ten nie jest zbyt elegancki) Dobrze goda, polaĆ mu! :) Tylko ja czasami powątpiewam w "czysta" wolną wolę.
M._Krzywak Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja poglądy mam jak św. pamięci już (niestety) Bolec: www.youtube.com/watch?v=wdXrdpz9rHw (tytuł na płycie był chyba inny, bo ten nie jest zbyt elegancki) Dobrze goda, polaĆ mu! :) Tylko ja czasami powątpiewam w "czysta" wolną wolę. No to tym bardziej można usprawiedliwić wszystko determinizmem :)
Nessa Isilra Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Chyba niestety/stety tak. ;)
Nessa Isilra Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale kto wychodzi na głupiego, zdradzany, zdradzający czy wszyscy razem? ;D
Rekomendowane odpowiedzi