cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 wszyscy zasypiamy emocjonalnie stratowani kto z nas palcem a kto walcem w walce o nic ? Wolin 17 I 2009
Kikus Dzikus Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 bystrzacka miniaturka podoba się
Łukasz Nycz Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Mhm, od trzeciego wersu już się gubię. Ale wiem- miniaturę będę musiał przeczytać jeszcze kilka razy, bo wciąga. Krótkie, a wciąga. Właśnie teraz jestem na rozstajach: między 'tak' a 'nie' : ) Pozdrawiam.
krzysztof marek Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 dobry tekścik na zastanowienie. jest taki film - "Walka o ogień" i z tym mi się skojarzyła twoja miniatura Cezary. żeby przetrwać - o to idzie walka, każdego z każdym...? pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 ...a na ruinach odtańczymy walca... buziak, Cezar! dobre trudno się przyczepić, więc lecę dalej ;D
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 bardzo ciekawa Twoja mini. tak mi jakoś - kto na górze, a kto na dole i jakim kosztem? Pozdrawiam Cezar. Leo.
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Kikus Dzikus : no to chyba zacznę miniaturki ... :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Łukasz Nycz : co racja to racja . Jak coś ma pięć wersów , to od trzeciego można się pogubić ;)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 krzysztof marek : to też ... Ale jakoś bardziej na myśli miałem stosunki - małżeńskie ;)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Magda Tara : jak szybciej zastanowić się ... - to do ruin niekoniecznie ... I o to chodzi w tym krótkim kawałku :-)
Magda_Tara Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok. to bez ruin, ale walc jest o.k.? ;D
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Leokadia Koryncka : właśnie o to idzie , że w walce o nic nie ma nikogo ani na górze ani na dole . Dół jednaki dla wszystkich ...
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Magda Tara : o , że berek ... Walc jak naj , tyle , że ja tylko hip-hop bo do de ze mnie chłop ;-)))
Magda_Tara Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. damy radę ;)) a że-berek nie lubię
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Magda Tara : no to berek ! - ganiasz , ja uciekam ... Jutro będę nadrabiać kolejne zaległości :)
Magda_Tara Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))) jestem, nie poganiaj mnie bo tracę oddech ;D
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Słusznie, że ze znakiem zapytania, bo o siebie. Tak sądzę. Trafna obserwacja i jasno wyrażona. Pozdrawiam :)
Marek_Dziekan Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Pewnie to tylko moja opinia, ale myślę, że jest to średni kawałek w twoim wykonaniu. Pomysł znakomity, a jestem zwolennikiem skondensowanych treści poetyckich, ale walcem w walce o nic, nie opuszcza mnie niepokój, że można było inaczej.
Alina_Służewska Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 potwierdza się znowu wystarczy słowo jedno by myśli wyrazić nie potrzeba dużo słów zgrabnie ujęty przekaz - pozdrawiam i do poczytania :)))
Rekomendowane odpowiedzi