Duks Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 mogłem być mieć kochać zostało tylko mogłem
Magda_Tara Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 mogłem to niemało to marzenia spełnia się zgrabne mini, Andrzeju bardzo :))
Duks Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Cześć Magdo. :) Dziękuję za czytanie i za:„zgrabne mini, Andrzeju bardzo” No to mnie połaskotałaś ;)))) Pozdrawiam serdecznie, Andrzej
Bolesław_Pączyński Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Właśnie to mogłem i zostają marzenia. Człowiek nieraz dużo traci gdyż za gapowe się płaci, potem myśli i się smuci lecz co było już nie wróci. Pozdrawiam:)
krzysztof marek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 mogłem - zaniemogłem... tak trochę sarkastycznie mi się pomyślało. ano dobrze podpatrzyłeś. pozdrawiam.
Duks Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie i za sympatyczny/wierszowany komentarz. Pozdrawiam:)
Duks Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzenia to przekleństwo… ;) Dziękuję za czytanie i zostawienie śladu. Pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 i gdyby inni chcieli skorzystać z tej mądrości ... - zgrabnie :)
Duks Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Święte słowa:) Sam nieraz bym chętnie skorzystał, ale jak to mawiają – szewc … Dziękuję za czytanie i za „zgrabnie” Pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Na refleksję każdy czas jest dobry, tylko peel musi o tej pamiętać, kiedy wyłoni się nowe "mogę". Pozdrawiam :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Bardzo zgrabne, konkretne mini. Zdecydowanie na Tak! Serdecznie, Leo.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mogłem zostać kapusiem nie mogłem zostać złodziejem nie mogłem zostać mordercą nie mogłem być milionerem poszło w cholerę nie mogłem pozdrawiam Jacek
teresa943 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 wiele mogłeś dziś możesz od nowa móc tylko tamto za siebie rzuć by zacząć móc inaczej :)))) wiele daje do myślenia to Twioje mini podoba się :)) serdecznie pozdrawiam, Andrzeju - Krysia
Duks Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiele w tym prawdy - pod warunkiem, że jest jeszcze czas. Dziękuję za czytanie i komentarz. Pozdrawiam:)
Duks Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Leo. Bardzo mi miło, że się spodobało. Pozdrawiam serdecznie:) Andrzej
Duks Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mogłem zostać kapusiem nie mogłem zostać złodziejem nie mogłem zostać mordercą nie mogłem być milionerem poszło w cholerę nie mogłem pozdrawiam Jacek No to się ciesz chłopie. Bo co najmniej za trzy pierwsze mógłbyś źle skończyć. Pozdrawiam :) Andrzej
Duks Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu. Miło, że zajrzałaś. Cieszy mnie, że moje mini dało do myślenia i że się spodobało. Dobra ta Twoja wierszowana odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie, Andrzej
Rekomendowane odpowiedzi