Anna_Para Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 kto mi powie czemu Basia nie polubi mojej muchy wszyscy wiedzą że to w klasie są psiapsióły i kumpluchy razem nie umyły rączek kiedyś przed drugim śniadaniem obie kręci słodki bączek i kropeczki na firanie nawet śpią w jednej piżamie w jednej się skąpały zupie bzy bzy mówią jednej mamie w jednej sobie psocą grupie obie mówią brzydkie słowa czasem nawet i w duecie nieraz jedna nam się schowa zaraz drugą widać przecie czasem mylą która która ma za którą się obrazić Basia oraz mucha bura razem będą w parze łazić a może to jest okrutna mucha Basia bardzo smutna nie wiem
Leokadia_Koryncka Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Kolejne cudko - bzyyyyyyyyyy - do Ul. Aniu, też się zastanawiam..., chyba jest.... :)) Dzieńdoberek - Leo.
Judyt Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 hmm..ja też nie wiem, chociaż zdaje się jakieś poprzednie części tej bajki były, czytałam jedną a tu już czwarta, twórz twórz J. serdecznie
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Leo: Dzięki serdeczne. Hmmm ... tak sobie myślę, że jest;( Cieplutko dziękuję za "cudko", nawiasem mówiąc, to jedno z moich ulubionych słów. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Judyt: Dzięki, że czytasz. Milutko mi, bardzo. A bajeczka, jak bajeczka... Czy tworzę, e, chyba się wygłupiam. Taka jest potrzeba chwili. Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 popatrz Bajarko! czy w realu w wirtualu muchy mnożą się jak muchy! kolejna część! świetna - bardzo się podoba :)))))))
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Taruniu, dzięki. Zauważ jednak, że coraz mniej mi wesoło! Oj, to już budzi moją troskę i uśmiech spełza z michy. Trudno. Cieplutko jednak, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgrabniutko znów o musze, ale rzeczywiście jest refleksja - już nie taka jednoznaczna ta mucha u Ciebie, Anno. Zaczynasz ją troszkę usprawiedliwiać w miekkości serca? Pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Anno Myszkino: Dzięki piękne. No, jakoś tak. Szkoda mi muszek, które zioną nienawiścią. Przecie to nieszczęśliwe stworzonka. Cieplutko dziękuję za komentarz. Para:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to są takie muchy co ciągle muchy mają w nosie a takie muchy co tam, mam w nosie... ...czego Autorce również życzę:) Podoba mi się z tą refleksją. Pozadrawiam cieplutko, Grażyna.
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Grażko: Dzięki śliczne. Masz rację w zupełności;) Cieplutko, Para:)
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 rytmicznie. muchy Basie... skąd ja je znam :) fajne. pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Audrick: ano z życia, kochaneńka, pełno tego lata tego lata:) Dzięki śliczne, cieplutko, Para:)
Judyt Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z wygłupów też potrafią czasem wyjść niezłe kwiatki czasem sama na sobie też się przekonałam o tym nie ma za co Aniu. J. serdecznie i cieplutko a jakże
Anna_Para Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Judytko, dziękuję pięknie. Miło mi bardzo serdecznie, cieplutko, Para:)
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla wyjaśnienia: jestem on, czyli much ;) pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Audrick: Zatem - kochaneńki;) Ale skąd Ci przyszło do głowy, że "mucha" to o Tobie? To o zupełnie kimś innym. O musze! ;) Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi