Koval_ZNowin Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 nie umiem odpowiadać jak zawsze definicje układam w rękawach jakbym miał tysiące niosąc pomoc wyszarpujesz po kolei w magiczny sposób związane ręce myślę że mam dwie z pół-ironią wiesz że mogę zmienić zdanie zakładasz swoje obiecuje żyjesz z iluzjonistą
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Poeta czarodziejem słów... Ładnie. Troszkę mi zgrzyta "niesiesz pomoc", i "obiecuje" nie wiem do czego odnieść. (do tego "założonego swojego", a może miało być "ę"?), ale pewnie czegoś nie wyłapuję. Pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ręce- symbolizują pracę, jakąś czynność, którą można dalej czynić albo jej zaniechać. Tak sobie rozsupływałam ten wiersz no i śmiem stwierdzać, że nie lubię używanych słów " czarodziejski , czarodziej" choć nawet wyszło Ci Autorze sympatycznie J. serdecznie
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mam Kovalu brak jasności gramatycznej. To chyba przez ogonki... Popraw, albo co? - "obiecuje" czy "obiecuję". Bo nie rozumiem. Ale nie muszę, racja;) Cieplutko, Para:)
Jolanta_S. Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 obiecanki cacanki, ja bym "obiecuje" wycięła. serdecznie - Jola.
Rekomendowane odpowiedzi