Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 a pierwszy raz obiecuje że zamieni się w znak na ten jedyny który jest wyczekiwany z balkonu krople święcą na związane dłonie ukryte pod gołym niebem
Leokadia_Koryncka Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Czytałam tam, i tu powtórzę - pięknie o tęsknocie. Leo. - serdecznie.
były__premier Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i po co te siano pomiędzy, niech będzie mocniej, mniej, mniam;)
krzysztof marek Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 ...związane dłonie ukryte pod gołym niebem ładnie napisałaś i do pomyślenia. coś nieosiągalnego jest blisko, w zasięgu. a przeciwności przy dobrej woli mogą ulecieć, mogą nie istnieć. zdarza się coraz częściej, że człowiekiem rządzi wydumana rzeczywistość, takie sciene fiction na żywo i do szpiku kości. media - wszędobylskie, rozum idzie na łatwiznę, bierze w ciemno bez zastanowienia. pozdrawiam Judyto :)
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję płoniaście Leokadio! dobrej niedzieli
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i po co te siano pomiędzy, niech będzie mocniej, mniej, mniam;) mm..niestety ale owe 'siano' też w żłobie potrzebne(; dziękuję za zatrzymanie i przeczytanie J. serdecznie
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zwykle ciepło Cię witam i dziękuję za każde słowo. W zasięgu ręki- wspaniale! Rozum i serce w parze. Nie od razu wszystko posiadamy, a posiadanie to i tak marność Krzysztofie oby więcej zdarzało się mi czytać takie słowa, J. serdecznie, dobrej niedzieli (:
6 kilo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Judytko, a wiesz, że podobno w tęsknocie właśnie jest prawdziwa miłość? z Twoich nastrojowych wierszy aż bucha miłością, tylko pozazdrościć temu przystojnemu mężczyźnie, najpiękniej Judytko pozdrawiam, jacek.
Archie_J Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aż miło się czyta taki wiersz :) jak dla mnie pierwsza strofa minimalnie lepsza od reszty, pozdr. A
Eunicee Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 I znowu ładnie Judytko :) tak z klasą, pozdrawiam:)
Pan_Biały Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a pierwszy raz obiecuje że zamieni się w znak na ten jedyny który jest wyczekiwany zostawię sobie tyle dla własnej satysfakcji zgrabne mini pozdrawiam r
Dorota_Jabłońska Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ciekawie Judytko. Pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm..tak to też na pewno Jacku- masz rację dziękuję Ci bardzo, że jesteś i czytasz te takie... coż...potrafi i ona wykańczać, choć piękna. Ja Ciebie równie serdecznie pozdrawiam i dobrych leśnych wędrówek życzę, byłam teraz na dwa dni w puszczy, tam sama natura i łaska w tym co nas otacza, J. serdeczności (:pozostawiam lekko śpiący uśmiech
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję łaskawie czytelnikowi Arielowi(: to sama radość czytać takie miłe słowa, może tak, choć mnie trudno cokolwiek oceniać. Nadzieja to wiara -wspaniała sygnaturka J. serdecznie dziękuję
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eunicee dziękuję najpiękniej jak potrafię i Tobie że zechciałaś wstąpić i za tą 'klasę', wdzięczna kłaniam się J. serdecznie
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Rafale o..i że jesteś(: ponownie naprawdę ogromnie to cieszy. Dobre i tyle każdy sobie wybierze po swojemu a mi to bardzo odpowiada, że każdy sobie po swojemu wyczytuje i zabiera czasem. J. serdeczności
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Dorotko serdecznie i za Twój uśmiech bo cóż mi pozostaje , tylko dziękować J.(: wszystkiego dobrego
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tak tak - początek bardziej czytelny od końca . Ale ogólnie OK .
Judyt Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Cezary za zatrzymanie i przychylność J. serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi