Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 pewna mucha proszę pana raz napiła się szampana może nawet nic nie piła ale dziwnie tak mówiła jakby może bez szampana była dobrze skołowana i dziwili się sąsiedzi że biedaczka strasznie bredzi myli składnię deklinację może grzybów na kolację biedna mała się najadła to zagadka nieodgadła takie muchy drogie dzieci wplączą się w pajęcze sieci a ja myślę proszę pana że ta mucha wciąż naćpana i dlatego jej się myli co wypada w danej chwili albo może proszę pana bywa nie dość wybzykana? nie wiem....
anna_rebajn Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 :-))) Anno Twoja muszka jest bardzo niegrzeczna no bo mucha proszę pana musi bzykać już od rana przed obiadem i w południe w końcu bzyknąć - to nie trudne tak zwyczajnie zrobić bzyy potem drugi w końcu trzy czwarty szybko - przed kolacją potem piąty - zanim zasną szósty czasem przed północą gdy się uda nóżką bosą zbudzić ze snu tego pana który muszkę lubi ganiać a pan owszem lubi ganiać najpierw nocą potem z rana przed obiadem i w południe w końcu we śnie - choć to nudne gdy entuzjazm mu opada powie muszka trudna rada przez sen zrobi smutne bzzyy żeby mieć bzyknięte sny :-)))
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Anno! Świetnie. Może zrobimy z tego muszy maraton bajkowy??? Dzięki śliczne, cieplutko, Para:)
Mateusz Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Anna Para:wyśmienicie rozumie ten wiersz. Też się uśmiałem -" raz napiła się szampana" Pozdr. b; J.S
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Bardzo ładna druga mucha, a zakończenie ... :)))) Serdecznie - Leo.
Magda_Tara Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 no i znowu niekupa, bo mucha nie siada! buziak, Para! że te Anny takie zgodnie zdolne! buziak dla Ann! :))))))))
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Aniu Rebajn: Cudnie dopisałaś! Jestem pełna podziwu dla warsztatu! Dajemy dalej? Dawaj!!! Nie tylko pod moimi "Muchami", wklejaj, jako osobne, Twoje! Śliczności, Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Super Tango: Super, że byłeś i się uśmiechnąłeś. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Leo: Dzięki za wierne czytanie, nawet tych moich głupich bajeczek! Dzięki śliczne:)))) Para:)
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Taruniu: No, jeśli niekupa - to ja się bardzo, bardzo cieszę, a moja Zuzia pęka ze śmiechu. Dzięki piękne. Całuski. Para:)
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 no no..bajki górą! i jak tu obyć się bez nich.. chociaż ta raczej nie dla dzieci J. serdecznie
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zabawnie, rozmasowałam sobie wątrobę ze śmiechu a to zdrowo. pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Judyt: Dzięki za czytanie. No, nie tylko dla dzieci... tak bym to ujęła.;)
Anna_Para Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Jadwigo: Miło, że przeczytałaś i cieszę się, że rozmasowałam Ci wątrobę ;)))) Para
Anna_Myszkin Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Przezabawne obiedwie, zwłaszcza z punktem odniesienia ;)) (Dla zachowania rytmu może: "plączą się w pajęczej sieci" - pozwoliłam sobie warsztatowo, choć to tutaj nie najstotniejszy element.) Pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Anno Myszkino: Fajnie, dzięki. Wprawdzie w mojej wersji nie jest tak źle, ale Twoja wersja rytmicznie jest lepsza;))) Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi