Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

to mogło się wydarzyć wczoraj albo nigdzie

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

aż sobie znalazłem na you tube i obejrzałem sobie klip ze studiem w tle - dobry numer
ech, zajebisty to duże słowo, ja wciąż czekam na swój zajebisty, jeszcze nie teraz, jeszcze do dziś się taki nie napisał, ale dziękuję bardzo za przymiotnik:)
i a czytanie przede wszystkim
pozdrawiam
r

jak to kłótnie z kobietami wychodzą mi lepiej?
Doroto każdy mój wiersz jest płaski i przyziemny, zawsze chcę tak pisać, nie kręci mnie to całe nadymanie się i udawanie że świat może być jak arbuz, twardy od wewnątrz a soczysty i słodki w środku, u mnie tego nie znajdziesz
puenty nie będę bronił, niech zrobi to zrobi sama
dziękuję za wyrażenie opinii i czytanie
pozdrawiam
r

hahahha! a tak to! wolę, kiedy wyrzekasz i złorzeczysz - po prostu. Dodam, iż w moim odbiorze punktuję dodatnio Twoją twardość, pewną szorstkość przekazu, widzenia spraw. Kiedy zaczynasz na słodko /jak w powyższym przypadku/, nie przekonujesz mnie. Point pachnie i oczywistością i przewidywalnością - wolę mocniejsze i bardziej zaskakujące.
Zabieram tylko we śnie tkwimy ustami

Najserdeczniej pozdrawiam :)

a ja wciąż jakoś ostrożnie do niego (wiersza) podchodzę, przypomina o czymś a powinien zostawić mnie w spokoju
mówicie że jest ok, kiedy ja czuję niesmak że mogło być inaczej, lepiej i nie chodzi mi tu o mocniej czy z pazurem, to nie jest wiersz z tego gatunku, miał być zwykły i wciąż uważam że jest za mało szary, nie do końca wyschnięty, choć minęło już dość czasu od jego urodzin
dziękuję Leo za czytanie i że przypadł do gustu
pozdrawiam
r

a ja wciąż jakoś ostrożnie do niego (wiersza) podchodzę, przypomina o czymś a powinien zostawić mnie w spokoju
mówicie że jest ok, kiedy ja czuję niesmak że mogło być inaczej, lepiej i nie chodzi mi tu o mocniej czy z pazurem, to nie jest wiersz z tego gatunku, miał być zwykły i wciąż uważam że jest za mało szary, nie do końca wyschnięty, choć minęło już dość czasu od jego urodzin
dziękuję Leo za czytanie i że przypadł do gustu
pozdrawiam
r

Ten komentarz, również powinen wystarczyć, ale ciągle tak nie jest...,
i nie jest..., bo prąd, bo gaz, bo ropa...,
i przelicznik ...,
mnie też to nie daje spokoju, a oni wciąż prowokują i nie chcą się zmienić,
i mogło się wydarzyć, a jednak się nie wydarzyło... tego też nie potrafimy docenić

pozdrawiam