Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 przyjdź i weź co do ciebie należy noc na dachach rozściela się kirem pewnie znowu mi nikt nie uwierzy że umieram na zawsze co chwilę tuba grzechów poślednich grzmi śmiechem pospolite żądanie kpi wirem jestem zawsze tu gdzie nie ma ciebie nienażartym upitym wampirem zapomniałeś i to najstraszniejsze niesiesz sobie ponowne rozkosze napisz o tym od nowa trzy wiersze że mnie kochasz na zawsze no proszę
Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Przepraszam, że Was zarzucam tekstami, ale robię wakacyjne porządki :)
Baba_Izba Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Aniu, nie masz za co przepraszać, bo czyta się z przyjemnością! A gdyby drugie "na" z czwartego wersu, zamienić na "co"?? Upalnie gorące serdeczności - baba
Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Babo: Dzięki śliczne, zrobione:) Serdeczności, Para:) Ps. U mnie chłodno, nawet - za zimno!
Czarna_Dama Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Anno, mam małą sugestię, ostatni wers aby wyrównać można tak; kochasz choć o to nie proszę. całość bardzo fajna, z ironią, lekko się czyta. Swietne. pozdrawiam
krzysztof marek Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 taki "Twój" wiersz Aniu. sprawny i ładny. a czy mężczyźni to wampiry..? no nie wiem... może być też obopólnie ;) pozdrawiam serdecznie.
Anna_Para Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Krzysiu! Dzięki śliczne, masz oczywiście rację, to obopólne. Takie "wzajemne wampirstwo dusz". Boziuniu, co ja wymyślam??? Cieszę się, że wiersz Ci się podoba. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Damo: Oj, myślałam, że poradzicie mi w sprawie długości innego wersu, bo ma brak jednej sylaby (ale nie powiem, który:)))) Ten wers jest dokładnie dziesięciozgłoskowy, i nie mogę go skrócić;) Ale dzięki, że jesteś, czytasz i piszesz. Cieplutko, serdecznie, Para:)
kasia.mała Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 aniusiu, to jest śliczne, byłoby lepsze ma lusie goluśkie :))
Anna_Para Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Kasiu!!!! Nie wiem wprawdzie, co Ci chodzi po głowie, ale mnie rozbawiłaś :) :) :) Dzięki malusie, golusie! Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Anula, dokładnie wysprzątałaś? Ja ciągle głodna Twoich.... Kolejny, piękny... Całuskam... Leo.
Anna_Para Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Oj, Leo: Mam tego jeszcze ze trzy tony;) Nie zarzucę Was nimi przecie naraz! Dzięki śliczne. Będą co dzień - stare i nówki, nieśmigane! Cieplutko, Para:)
marek_cz. Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 peelka, to takie urządzenie, co krew wypije, a dziurki nie zrobi :))) podoba się pozdrawiam, marek :)
Judyt Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 mm..porymowany jak trzeba, ja za takimi nie przepadam ale porządki czasem wskazane są J. serdecznie
Anna_Para Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Marku: Rozbawił mnie Twój komentarz! A o wierszu??? Proszę!!!! Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Judyt: Wiem, że piszesz w innym stylu. Ja myślałam, że już nie będę pisać rymów, to jest poza tym stary wiersz, ale odkurzony. Jednak ciągnie mnie do tradycyjnej formy :) Cieszę się, że byłaś i doceniasz warsztat;) Cieplutko, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgrabniutki ten "wampirek" wyszedł, Aniu :) Lubię z rymem i bez. Co do pierwszego wersu, to może: "przyjdę wezmę co do mnie należy", o ile to nie zaburza Twojego przekazu. Podłubałabym też przy rytmie w linijce "jestem na zawsze gdzie nie ma ciebie" - "jestem wszędzie/zawsze gdzie/gdy tylko bez ciebie" czy jakoś inaczej ;) Pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Anno Myszkino: Dzięki serdeczne. Cały czas jeszcze coś tu dłubię. Dzięki śliczne. Cieplutko, Para:) Poprawiłam ten wers. Dzięki! :)
Magda_Tara Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 jestem zawsze tu gdzie nie ma ciebie nienażartym upitym wampirem o matko!!!!!!!!!! wystarczy wyjechać na dwa tygodnie a tu takie wampirze figle!!!!!!!!!! nie mogłaś tak przy mnie??????? :((((((((( no, taka mi się podobasz! wściekła, wrzeszcząca, kobieta wampir!!!!!!! SuperPara! cha! ja też kiedyś o sobie wampirze :))))))) czeka w kolejce w warsztacie :)))))))))
Anna_Para Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzięki Tarutko! Dawaj! Cieplutko, czekam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi