Jolanta_S. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 dam ci niebo takie czarne z diamentami co świecą pożądaniem dam ci słońce takie prawdziwie gorące blaskiem swoim duszę rozjaśni dam ci morze takie nieskazitelnie błękitne co pragnieniem prawdy się zwie dam ci moje myśli takie czyste i szczere mogą cuda sprawiać - uwierz dam ci moje serce takie trochu pocerowane lecz jeszcze miłości ogniem płonie tylko wyciągnij dłonie
Smutek_Jan Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jolu dobry wiersz dla mnie na duży plus. serd.pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 No to wyciągam dłonie. A wiersz zostaw w warsztacie.
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 niezachęcające...szczególnie pierwsza strofa reszta okej, J. serdecznie
Jolanta_S. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt takie piękne nocy niebo utkane milionem gwiazd - musi być kuszące;) nie wiem czemu się nie podoba :( czyżby przez słowo "pożądaniem" hm mmm... tak mi/sie skojarzyło? Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt takie piękne nocy niebo utkane milionem gwiazd - musi być kuszące;) nie wiem czemu się nie podoba :( czyżby przez słowo "pożądaniem" hm mmm... tak mi/sie skojarzyło? Serdecznie pozdrawiam - Jola. aa..to to diamenty to gwiazdy- nie skojarzyłam, hmm...zastanawiam się, pożądanie-można różnie odczytywać( też stosować), więc tak dwuznacznie brzmi... Nie przejmuj się, może inni(ja może zbyt wymagająca( J. serdecznie (:Jolu
Jolanta_S. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt takie piękne nocy niebo utkane milionem gwiazd - musi być kuszące;) nie wiem czemu się nie podoba :( czyżby przez słowo "pożądaniem" hm mmm... tak mi/sie skojarzyło? Serdecznie pozdrawiam - Jola. aa..to to diamenty to gwiazdy- nie skojarzyłam, hmm...zastanawiam się, pożądanie-można różnie odczytywać( też stosować), więc tak dwuznacznie brzmi... Nie przejmuj się, może inni(ja może zbyt wymagająca( J. serdecznie (:Jolu Judyt każdy z nas patrzy inaczej i interpretuje inaczej nic w tym dziwnego, nie chciałam urazić tylko coś od siebie rzucić na ten temat... mi nie przeszkadza Twoja niezgodność, cieszy mnie komentarz, przecież nie ma w nim nic złego :))) a dwuznacznie też może, chociaż wiem, że tak dwuznaczność Ciebie drażni, lubisz czyste wiersze, bardzo dobrze - cenię sobie Twoją opinię, a bardziej osobowość :)))
Jolanta_S. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutaśny mój ;) dziękuję, cała przyjemność po mojej stronie :))) pozdrawiam wieczorowo - niebem wypełnionym diamentami - ach jak lubię się wpatrywać w te gwiazdy, czekać aż jakaś spadnie...
Jolanta_S. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dostałeś tak dużo, nie proś o więcej;) Stefan dzięki za komentarz. Zostawić w warsztacie takie niebo? Dla Ciebie zostawiam BUZIAKI :)))
Mateusz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jolanta S:Ten wiersz mi się szczególnie podoba. Jestem na tak. Pozdr. b; J.S
Jolanta_S. Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super Tango mi tu nie kręć o Jolancie S. - zwyczajnie jestem Jola, może Jolka nawet jolka jolka itp... Ruda też fajno :)) "S" to tylko literka z nazwiska, a jak czytam Jolanta S. zaraz robię się poważnie nadymana, hi jak żaba, stara żaba nadmuchana słomką... Wybacz, że tak ostro, ale przecież Tango ;)) Jeśli Tobie się podoba Jolanta S. pisz: Jolanta S. przyzwyczaję się :) Dziękuję za miły komentarz i sorki za moje złe maniery, chyba za dużo czerwonego dzisiaj wypiłam. Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aa..to to diamenty to gwiazdy- nie skojarzyłam, hmm...zastanawiam się, pożądanie-można różnie odczytywać( też stosować), więc tak dwuznacznie brzmi... Nie przejmuj się, może inni(ja może zbyt wymagająca( J. serdecznie (:Jolu Judyt każdy z nas patrzy inaczej i interpretuje inaczej nic w tym dziwnego, nie chciałam urazić tylko coś od siebie rzucić na ten temat... mi nie przeszkadza Twoja niezgodność, cieszy mnie komentarz, przecież nie ma w nim nic złego :))) a dwuznacznie też może, chociaż wiem, że tak dwuznaczność Ciebie drażni, lubisz czyste wiersze, bardzo dobrze - cenię sobie Twoją opinię, a bardziej osobowość :)))dziękuję(i za słowo o mnie samej), tak właśnie czytałam jasne, masz rację(ja po takiemu swemu:))(:J.
Rekomendowane odpowiedzi