Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 mnie się podoba ten wiersz, jakoś zaglądałam, ale nie mogłam przeczytać, dopiero teraz jestem po całej lekturze wierszowanej. Dziękuuję za nią z przyjemnością poczytałam te obserwacje, jest piękna, nawet ta szara się rzuca w oko i może już wcale nie być taka szara.. J. serdecznie bruno(:
bruno seping Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z ogólnoludzkiej łódzkiej szarości się to i owo uwypukla:) pzdr:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 świetne promieniste zakończenie,wcześniej...trochę...bełkotliwie:-) ? Jak dla mnie zasługuje na kilka skrótów myślowych :-)
bruno seping Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że dojechałeś do końca, hehehehe:) pzdr:)
Judyt Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z ogólnoludzkiej łódzkiej szarości się to i owo uwypukla:) pzdr:) uwypukla- i to warto sobie zachować w swojej kieszonce, (nie tylko łódzkiej), J.(: serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi