Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Donie Kebabo: Zabieraj, i to już, natychmiast! Dzięki śliczne! Starapara:) Cieplutko;)
Jolanta_S. Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Aniu dobra wyliczanka i jak mnie najdzie to coś - zacznę recytować Twój wiersz ;)) a mi jeszcze dogryzie, że ja świr jestem ;) fajny i zaraz po takim lepiej, bo zwyczajny, bo prosty, zrozumiały i płynny :))) serdecznie pozdrawiam - Jola. p.s. tylko ten maj czemu nie przed czerwcem, czy to przez złość, celowo tkwi w środku lata?
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Jolanto: Maj w środku lata wystąpił z powodów czysto technicznych! Tekst podporządkowałam rytmowi. Dziękuję pięknie! Cieplutko! Para:)
Janusz_Ork Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Aniu, wyciągnij jeszcze kilka takich z kufra. Mnie podoba się bardzo. Nienadęty, sprawnie napisany, dobrze się czyta no i tematyka - poważna (subiektywnie widząc) ale wyczuwam nutkę ironii. Zabieram do prywatnego foldera z ulubionymi. Pozdrawiam. Janusz
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Januszu: Jak mnie cieszy pozytywny odbiór moich staroci!!! Nie uwierzysz. Cieszę się, że odczytujesz humor i ironię, bo to przecie nie na serio! Z przymrużeniem oka cieplutko pozdrawiam, Para:)
Jolanta_S. Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach żeby tak jeszcze na serio był w środku lata, no tak się rozmarzyłam... słodko - Jola.
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 I ja się podpisuję pod pochwałami, bo bardzo urokliwy jest, cięty jak miecz Podbipięty a już ten koniec tak fajnie sobie wykrzyczeć. Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Jolu S - Dzięki raz jeszcze:)
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Pielgrzymie - Bardzo mi miło. Dzięki, że się podpisujesz, choć dopiero Ostatni:) Cieplutko, Para
Boskie Kalosze Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne! Aż mi szkoda, że nie o mnie ;) Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Kalosze! No nareszcie! Wiersz odczytany jako wyznanie sympatii,(może nawet więcej) nie - skarga! Dzięki Boskie Wellingtony:) Cieplutko, Para;)
bruno seping Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 taki lajcik. jak chmurka na niebie. ja akurat wolę osobiście burze i dobrze, że spadł z tej twojej chmurki chociaż świr:) pzdr:)
Anna_Para Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Bruno: masz rację, bo to lajcik! A "świr" - też lajtowy przecie:) Dzięki śliczne, cieplutko, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Para para para - dujemsia ...po starych wierszydłach , tak ? Cóż , wszystko w nim gra - niemniej wolę Twoją obecną , dojrzalszą poetykę . A sam wklejam większość starych próbek - dlatego rozumiem te nostalgie itp..
Anna_Para Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Cezary: Dzięki. Cieszę się, że wszystko gra. Sama widzę różnicę, ale nad tymi dawnymi uśmiecham się z sentymentem! Poszukiwałam formy, własnego stylu! I jest tak: kiedy wklejam starą rymowankę, mam wielu czytelników i komentujących, pod "nowymi" wierszami: spójrz - nikogo!
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 ekstrawertyczny gorzki bolesny / delirium uczuć / tak czy inaczej prędzej czy później zwierciadło pęknie i będzie lepiej / t
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Dobrze że wracasz do wspomnień, wyciągasz te stare ale dobre, dla mnie się bardzo podoba, do ulubionych. Za te gadanie niedorzeczne przeprosić Cię muszę koniecznie za chwile spędzone samotnie przepraszam dziś Ciebie stokrotnie. I za te długie ciche dni bezsenne noce-głupie sny i za tą marmurową twarz przepraszam Ciebie jeszcze raz. Serdeczności:)
Anna_Para Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Tomaszu: Dzięki serdeczne! Bardzo oryginalnie potraktowałeś treść! Wiem, że forma - nie w Twoim guście... i nie mam żalu, że się do niej nie odnosisz:) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Bolesławie! Serdeczności! Zawsze coś miłego zarymujesz w komentarzu! Cieplutko! Para:) serdeczne przeprosiny bez winy twojej nawet smakują jak maliny jak boso iść przez trawę :) Dzięki. :)
Rekomendowane odpowiedzi