WiJa Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 A bo to ja pierwszy taki pogubiłem się pobłądziłem – skądże więc mogę wiedzieć gdzie jestem. Co wcale nie zmienia postaci rzeczy że gdzie bym nie był to i tak będę wszędzie w tym samym miejscu wśród tych samych ludzi tym samym człowiekiem. I cóż w tym nadzwyczajnego że nawet nie wiem jak bardzo jest źle ze mną. Wiem tylko że mylić się jest rzeczą ludzką. Ale też wolę błądzić i błądzić niż odnaleźć się na dobre między bałwochwalcami.
Jolanta_S. Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 też wolę błądzić i błądzić niż odnaleźć się na dobre między bałwochwalcami całkiem fajna myśl :) serdecznie pozdrawiam - Jola.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Protest song zamiast :) Wijo, pomimo wszystko bądź :))) Najserdeczniej pozdrawiam :)
miss croup Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 zgadzam się z myślą, chociaż to nie wiersz :) pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokladnie , wiersza tutaj nie widze...pozdr.
janusz_pyzinski Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 pogubiłem się i pobłądziłem i jest coraz gorzej-skąd ta uporczywość wklejania tu właśnie?-
Bea.2u Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 dlaczego odnoszę wrażenie, że czytałam już ten tekst wielokrotnie? bo nie wnosi nic nowego? Pozdrawiam /b
BARBARA_JANAS Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 niestety nie udało się chociaż z treścią się zgadzam pozdrawiam
bestia be Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 za człowieka w wierszu pisz ale nie poniż się do ICH poziomu pozdrawiam bestia
Danka Kot Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Rekomendowane odpowiedzi