paper_doll Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 od dwóch godzin słuchamy z bubakiem tego. w pętli... www.youtube.com/watch?v=qExorB8WeRI wychodząc po fajki, zgrał sobie to wcześniej na mp3... łaaaaaa
Vica Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 www.youtube.com/watch?v=Gd2LSKL9Yjs makes me crazy
Patryk_Nikodem Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wow, świetne to jest. Myślałem, że Groove Armada to bardziej przygniatające bity. Coś ode mnie, za epką nie przepadam, ale kawałek całkiem w... :) www.youtube.com/watch?v=ctHTYChevvs
Agata_Lebek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Nadal jestem pod wrażeniem Vast - April Szczególnie dwa utwory: Sunday I'll Be Gone One More Day :)
M._Krzywak Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ostatnio Ewa Braun, a szczególnie płyta "love, peace, noise" np: www.youtube.com/watch?v=qBHpFsJExYc&feature=related www.youtube.com/watch?v=1A-oW59gXog www.youtube.com/watch?v=5JW6KVPoArY&feature=related
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz mnie ;D! zdrówko
Pan_Biały Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 to zaczynam: po polskiemu wpierw Homo Twist www.youtube.com/watch?v=Tg3yaA0VzmQ&feature=related po anglijsku, kolejność bez znaczeń odlot gwarantowany Tool www.youtube.com/watch?v=F5sIXUbMgF0&feature=related Primus www.youtube.com/watch?v=KfVKkEN7CsU&feature=related Blues Explosion www.youtube.com/watch?v=YSsE65z5W0o&feature=related Prodigy www.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ U2 www.youtube.com/watch?v=fDkn0mHGlyc Soundgarden www.youtube.com/watch?v=FdBDfUCpBFg Miles Davis www.youtube.com/watch?v=cTfBpKzu6XA&feature=related Jimi Hendrix www.youtube.com/watch?v=v7yPRYL_Oq0 Led Zeppelin www.youtube.com/watch?v=RL1b4PZzfs0&feature=related The Doors www.youtube.com/watch?v=QHFK1yKfiGo&feature=related Rolling Stones www.youtube.com/watch?v=Xpo5fVUGNG0 Michael Jackson www.youtube.com/watch?v=YVoJ6OO6lR4 The Who www.youtube.com/watch?v=hKUBTX9kKEo&feature=related Pearl Jam www.youtube.com/watch?v=AFVlJAi3Cso&feature=related AC\DC www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM Blur www.youtube.com/watch?v=OqBD5652C8s Depeche Mode www.youtube.com/watch?v=DNrbiZoKQLU Metallica www.youtube.com/watch?v=310BXeEiS6Q&feature=related Red Hot Chilli Peppers www.youtube.com/watch?v=w8pAYLJa6do Sonic Youth www.youtube.com/watch?v=PdP6UuNNHqA&feature=related Tom Waits www.youtube.com/watch?v=knII3S0MZtY Velvet Revolver www.youtube.com/watch?v=6zuX-jcSwug Lou Reed www.youtube.com/watch?v=dUTq-WLI7RA Nick Cave www.youtube.com/watch?v=FG0-cncMpt8 Tori Amos www.youtube.com/watch?v=cQ5VlOl6tj4 i na koniec nie listy bez końca www.youtube.com/watch?v=amiajGRZBwk
Agnes Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 www.youtube.com/watch?v=bfVK9C2eCQk&feature=PlayList&p=9C5D10D259780989&playnext_from=PL&playnext=1&index=9
paper_doll Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wow, świetne to jest. Myślałem, że Groove Armada to bardziej przygniatające bity. Coś ode mnie, za epką nie przepadam, ale kawałek całkiem w... :) www.youtube.com/watch?v=ctHTYChevvs ale ja miałam podobne odczucia co do Groove Armady. pamiętam to co kiedyś tworzyli i w życiu nie sięgnęłabym po ich ostatnią płytę. przyjaciółka mnie zmusiła do zaznajomienia się z tymże wydawnictwem i jestem zachwycona. wyborna, spójna i niezwykle klimatyczna płyta. jeśli chodzi o jeżozwierze, to słuchałam namiętnie jakieś sześć lat temu, wielbiłam in absentię :)
paper_doll Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. byłam na ich pierwszym koncercie w Polsce, to był odlot :) w czasach liceum to była moja kapela numer jeden, wiedziałam wszystko na ich temat, znałam teksty piosenek, kochałam MJK ;) Prison Sex to zajebisty kawałek, nie to co na tej ostatniej &^(((#*@&^@!!! płycie. oooo! uwielbiam ten kawałek! a teraz Cornell nagrywa z Timabalandem.....................
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Katuję Sylviana i Frippa ponieważ nie mogę znaleźć nic nowego co by mnie poniosło, a poza tym kwitną magnolie. ;) www.youtube.com/watch?v=kTtbYGvxfUQ www.youtube.com/watch?v=4h5Fh7OT6bk&feature=related Pozdrawiam Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak King Crimson www.youtube.com/watch?v=VIPBoHV4Uy4 ale tu wszystko jest z kosmosu
Magnetowit_R. Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Fuck It Up Pigface! z tamtego wieku www.youtube.com/watch?v=vimB_mkZrS8 i z ostatniej płyty "6" www.youtube.com/watch?v=NwBc7mA4bmY&feature=related www.youtube.com/watch?v=2DWJp9-ovF4&feature=related jakby ktoś nie wiedział (zapewne niewielu wie) co to Pigface - to wikipedyjny skrót. polecam listę członków kapeli;)
Rekomendowane odpowiedzi