Marcin B Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 uciekam od ludzkich skupisk nigdy nie nauczyłem się pływać a nocą na zastygłym asfalcie leżą brzytwy mówiłaś że zarost czyni mnie mężczyzną ale nie umiem opowiadać dowcipów ani pisać przy dźwiękach przerdzewiałego dekalogu pękającego pod butami moich rówieśników poza tym jest zupełnie cicho prosisz żebym cię oprowadził miasto zaczyna się na pięściach kończy na nadgarstkach
Magda_Tara Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 znam to! podobało się już raz :)) i teraz serdecznie pozdrawiam, M :))
HAYQ Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dobry wiersz, a pod pierwszym wersem też mógłbym się podpisać :) Pozdrawiam.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dobry i ciekawy :)
M._Krzywak Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Przeczytane, zatwierdzone pozytywnie. Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marcinie - powiem krótko - dobry wiersz - trafia do czytelnika Ciekawe i szczere wyznanie prawdziwego mężczyzny - który odkrywa swe słabości . pozd.
Anna_Para Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Marcinie, jakiś taki kielecki ten wiersz! :)))) Skoki od "zarostu" do kolejnej myśli kojarzą mi się ze stylem współczesnej amerykańskiej! Lubię tak! Dobry tekst! Pozdrawiam, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ciekawy i dobry wiersz. i prawdziwy. pisać przy dźwiękach przerdzewiałego dekalogu pękającego pod butami moich rówieśników te dwa wersy szczególnie mi utkwiły. pozdrawiam Marcinie!
Marcin B Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie teksty w stylu "znam to" zawsze uruchamiają myślenie :D Dzięki Madziu.
Marcin B Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że jest nas wielu, podobnie myślących. Pozdrawiam.
Marcin B Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, miło mi.
Marcin B Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ten lapidarny komentarz :D
Marcin B Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marcinie - powiem krótko - dobry wiersz - trafia do czytelnika Ciekawe i szczere wyznanie prawdziwego mężczyzny - który odkrywa swe słabości . pozd. Mężczyzna to duże słowo :D Mężczyzną niech czyni kobieta, my się zajmijmy dążeniem do zasługiwania na to miano.
Marcin B Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
Marcin B Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i kielecki, chociaż nie o Kielcach. Pewne echa... będą powracać w wersach i między nimi. Pozdrawiam.
Marcin B Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że akurat te 2 wersy. Bo są ważne. Pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ładny ten wiersz bardzo i prawdziwy, a męskie odczucia już nie takie trudne do odczytania. :) Pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 chodzący faktycznie..J. serdecznie
Marcin B Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No no, podbuduję sobie tu ego z tą męskością, jak dostanę jeszcze kilka takich komentarzy :D. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi