suindra Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a ja się dziś do NS wybieram
Agnes Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja jestem ze Zgierza. Tylko mieszkam teraz w Krakowie, ale w Łodzi bywam często. Więc nie tylko :) pozdr. a
Pancolek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja jestem ze Zgierza. Tylko mieszkam teraz w Krakowie, ale w Łodzi bywam często. Więc nie tylko :) pozdr. a Też jestem z Łodzi, Bono i Agnes. Fajne miasto, nie?
Agnes Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są fajne miejsca w tym mieście :)
Don_Kebabbo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co by se na Święta nie porobić ;) Pozdrowienia ze Śląska.
Monoke Takahashi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Głębowice, wieś zapyziała:) Jakieś 70/80 km od Wrocławia ;)
Ruffle_puffle Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z krainy lubieżnych hamadriad, których strzegą łyse i oślinione ogry lubiące wzajemny pissing.
Tali Maciej Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Stary secesyjny Wiedeń jak mawiają górale, niegdyś były to dwa miasta przedzielone rzeką Białką, pomiędzy przemysłową Białą a Starym Bielskiem. Na co dzień bywam w Krak
a._mrozinski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bliski mi rejon, mieszkałem w okolicy prawie dziesięc lat teraz w warszawie, po drugiej stronie wisly swoją drogą ciekawe czy znasz pojęcie kambodża ;) Oczywiście znam ;) choć daleko mi do klasycznej kambodżańskiej młodzieży.
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Warsaw City by night też się kłania, prawobrzeżna
Adam de Elyot Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja jestem ze Zgierza. Tylko mieszkam teraz w Krakowie, ale w Łodzi bywam często. Więc nie tylko :) pozdr. a A ja z jajami, też ze Zgierza ;)
Rekomendowane odpowiedzi