Tomasz_Biela Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 niezależnym człowiek się rodzi później zmienia maść jak pies w tułaczce i w małżeństwie w pozbawieniu i w zbawieniu pozbawiona wstydu kąpiel nakazuje ciągle być zadłużonym ociężałym w kaszlu i śmiechu niedopowiedzeniem człowiek umiera
Janusz_Ork Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Halo Tomku, wiersz bardzo na tak, takie lubię, z mocnym przesłaniem. Ale, ten tytuł nie pasuje mi (moje osobiste odczucie) bo zbyt silnie kojarzy mi się z inną historią (nie-)człowieczeństwa. A Twoje przesłanie interpretuję trochę bardziej uniwersalnie a nie zawężone tylko do tego okresu zbrodni. Pozdrawiam Janusz
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za opinię aczkolwiek wydźwięk tytułu musi taki być niekoniecznie trzeba go interpretować tylko z jednym chociaż kojarzy się mimo to z jednym / posługuje się paradoksami i absurdami i uczę się ciągle dokształcać te zjawiska / pozdrawiam tomek
Mała Świntuszka Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 wiersz bankowy. Nie przemawia ani na gnat. Buźka.
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc przemawiam dziękuję / pa tomek
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Pokombinuj Tomaszku, trochę abstrakcji, niedomówień więcej. Potrafisz. Będzie lepiej. Ahoj!
bazyl_prost Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 nie podoba mi się, tytuł budzi złe skojarzenia biochemiczne i reszta jest bez odbioru, poza tym świat jest większy od jakiegoś trującego gazu, o którym szkoda gadać, słońce wyziera spod szarych chmur
kasiaballou Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Tomek, znowu kadzisz. uprządkuj to, nie przegaduj, nie pompuj balona, nie napinaj wersów. nie bardzo. pozdrówki kaśka:)
Magda_Tara Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 dla mnie za trudno ;D za mrocznie za dołująco w tytule ;D :*
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapewne coś z nim zrobię / faza remontu dzięki tomek
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki / bez odbioru / tomek
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się wykształci / pozd/ tomek
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdaję sobie sprawę z ciężaru który zawarłem / pa / tomek
Rekomendowane odpowiedzi