HAYQ Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 okrutnik rudy Leon wygrzewał się pasjami co dzień nowy panteon nad kocurami w niemiłosiernym słońcu pieklą się blachy dachów oczy świetlików w futrach wzdychają zachód z powietrza kurz się uniósł w preludium deszcz symfonię ułoży z ciepłych kropli na po Leonie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 znaczył ten swój teren smrodem niesamowitym bo był na po Leon kocur pospolity tylko perfumy f. Coty zapewnią niepowtarzalny zapach z uszanowaniem J.
HAYQ Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba te ciepłe krople Cię natchły ;) Coty, to chyba tyko dla pań, zresztą, nie używam, a dzięki polecę dalej. Dzięki Jacku, pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 przeczytałem z przyjemnością. świetny, kocio-cesarzowy klimat w nieco pokręconym stylu :) pozdrawiam i do poczytania :)
krzysztof marek Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 oczy świetlików w futrach wzdychają zachód a może wschód bardziej, skoro tam się na po Leon wyłożył ;) zaskakujesz pomysłowością HAYQ. brawo! pozdrawiam.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Gratuluję pomysłu! Do poczytania :)
Magda_Tara Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 cysorz to ma klawe życie niezmiennie z tym, HAYQ kot nie kot Leon nie na po Leoni ma wyżywienie klawe... sorry i ta lektyka i fajna cysarzowa... niestety, pokryło mi to Twoje koty i kociaki będą... buźka :D po twojemu - rewelacja
Agata_Lebek Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ - Zawodowiec :) Biorę wszystko. Świetliki, rudego Leona i wywrotkę słowną...
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pokręcony był, to i wiersz pokręcony, a przyjemność po mojej stronie Sylwestrze, dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie, próbowałem bez tych oczu, ale u kotów to niemożliwe ;)) Nie tylko Napoleon, Adolf też :) Dzięki Krzysztofie, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł już stary i wiersz z szuflady, ale bardzo dziękuję Doroto, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kociaki już posprzątane Magda - święta i trza było w końcu powymiatać ;) Ale za to teraz tylko panoramę, wtk i karuzelę, odbić berłem szyjkę i można różne psoty powymyślać. :) Dzięki Magda, pozdrawiam serdecznie. www.youtube.com/watch?v=_0HlUca9Qw4&feature=related
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ - Zawodowiec :) Biorę wszystko. Świetliki, rudego Leona i wywrotkę słowną... No właśnie, zbieg okoliczności, czy co? Kiedy to wklejałem, o tej samej porze leciał Leon zawodowiec. Miałem Ci wrzucić coś z Agatką, ale zostawiam to "Jackowi" ;)Twojej drugiej połowie - znaczy, dlatego posyłam coś „z piegami” - wykonawca, oczywiście ten sam :) www.youtube.com/watch?v=xr3ac6Qy_A0 Pięknie dziękuję Agato, pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D no i co??? a nie mówiłam, że dany cysorz... :)))
Bea.2u Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 mam słabość do cesarzy dachowców :) bezdeszczowo aczkolwiek z sentymentem... pozdrawiam /b
HAYQ Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D no i co??? a nie mówiłam, że dany cysorz... :))) :)
HAYQ Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ten jesce był jak Harnaś - bitnik i okrutnik :) Dzięki Bea, pozdrawiam.
6 kilo Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 HAYQ, umiesz tak napisać, że w czytelnika wiersz Twój aksamitem wchodzi, mnie też zafascynował, pozdrawiam, jacek.
HAYQ Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aksamitem mówisz ;) dobra, nie będę się sprzeczał :))) Dzięki Jacku, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemu nie? Ja tam muzykantom zazdroszczę ;) Witam i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi