Jolanta_S. Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie ja tam zaglądałam kilka dni temu, ale tych tomików jakoś nie znalazłam. jest tam zbyt dużo różnych tematów, no spróbuję jeszcze raz :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Joleńko, napisz w przeglądarce "Stefan Rewiński", a znajdziesz mnie. Ahoj!
Jolanta_S. Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znalazłam już tomiki ;P ale teraz spać, mam jutro w planie ranne malowanie obrazu - chyba nie wstanę :(( Miłych snów - Jola
Bea.2u Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. be, to nie jest korespondencja prywatna, tylko wiersz wklejony jako poezja współczesna dla zaawansowanych /b
Jolanta_S. Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. be, to nie jest korespondencja prywatna, tylko wiersz wklejony jako poezja współczesna dla zaawansowanych /b Bea co Ciebie napadło - nieważne co ważne, że napadło :)))) pozdrawiam - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dawaj Twoją śliwowicę!!! miałeś napisać, pod wiersz wracaj "pani" czy przyszła wiosna? niesamowite... brodacz z Ciebie ;)) serdecznie i miluśkich snów - Jola
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dawaj Twoją śliwowicę!!! miałeś napisać, pod wiersz wracaj "pani" czy przyszła wiosna? niesamowite... brodacz z Ciebie ;)) serdecznie i miluśkich snów - Jola A Wódka Żołądkowa może być? Zapraszam :D Pozdro!
Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dawaj Twoją śliwowicę!!! miałeś napisać, pod wiersz wracaj "pani" czy przyszła wiosna? niesamowite... brodacz z Ciebie ;)) serdecznie i miluśkich snów - Jola A Wódka Żołądkowa może być? Zapraszam :D Pozdro! Żołądkowa - chyba jeszcze nie smakowałam, czas spróbować :) Serdecznie - Jola
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Wódka Żołądkowa może być? Zapraszam :D Pozdro! Żołądkowa - chyba jeszcze nie smakowałam, czas spróbować :) Serdecznie - Jola Dokładnie, gdyby nie wino, to napój Bogów :D Polecam Mariusz
Jolanta_S. Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żołądkowa - chyba jeszcze nie smakowałam, czas spróbować :) Serdecznie - Jola Dokładnie, gdyby nie wino, to napój Bogów :D Polecam Mariusz po winie bogowie tracą głowy w powietrzu eliksir wiecznej młodości schodzą z góry na ziemie zaślepieni ich szaty jedwabne i zbroje szykowne - zdradzają urok pracy zapach potu to piękno inny wymiar przyciąga ciekawość namiętne spojrzenie zwykłego człowieka - zakazana miłość nieśmiertelne tak mi/sie... wino :)) serdecznie -Jola
Rekomendowane odpowiedzi