Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 wiek nieznany a płeć ukryta w bezokolicznikach celnie kreślone uwagi w akapitach i marginesie podkreślenia do notatki z nerwowym liter rytmem od pierwszego spotkania za okładką starego tomu poznania wrażliwości dopisanej między wersami szukam śladów ołówka i odcisku palca mądrości w książkach z antykwariatu
janusz_pyzinski Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 pięknie napisałeś o starych przyjaciołach na których szukasz śladów ołówka i palca mądrości dziękuję za ten wiersz pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Cholera, nie wiem. Pozdrawiam. Stefan.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby nie ta pierwsza strofa, bo druga wali między oczy. Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szukam też przyjaciół w samych zapiskach i zaznaczeniach. Dzięki Januszu. Pozdrawiam serdecznie Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam jeszcze raz, może coś się zmieni. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdyby nie ta pierwsza strofa, bo druga wali między oczy. Pozdrawiam Pięćdziesiąt procent poprawności to już niezły wynik, może będzie lepiej. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 przyleciałam za tym wierszem zachwycił w warsztacie obrazowaniem, emocjami, skromnością i tematyką Ty to umiesz, a taki gaduła z Ciebie ;D
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też tak lubię te ślady... i stare kochane książki :)) serdcznie pozdrawiam - Jola
Leszek_Nord Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe, pamiętam to uczucie z jakim zczytywałem notatki z marginesów książki czynione dziesiątki lat wcześniej. Kim był ten człowiek?
Agata_Lebek Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten o zakochanym diable i cytrynówce lepszy, bardziej na ząb niż na palec... Przy tym buła mi urosła i zabolał serdeczny. Czy to dobrze czy źle - nie wiem, ale za cztery ostatnie wersy pozytyw :))
kasiaballou Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 nie rozumiem; mnie się skojarzył z takimi (nie znam nazwy) ale robaczkami, co się w starych książkach zalęgają, fuuuj ;( no, sorrki - nie trafia. pozdrawiam, Krzysztofie :) kasia.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że przyleciałaś. Pozdrawiam Gaduła
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też tak lubię te ślady... i stare kochane książki :)) serdcznie pozdrawiam - Jola W starych książkach można znaleźć nowe rzeczy. ;) Dzięki Jolu. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To właśnie dokładnie to. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O zakochanym diable był w celach odprężających. Serdeczny mnie nie bolał od momentu kiedy zgubiłem obrączkę, zdarza się że boli mnie wskazujący od roboty. ;)) Też nie wiem czy to dobrze. Buła mnie frapuje. :) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A, to już wiem dlaczego nie mogę znaleźć wierszy Gravesa, pewnie "go" te robaczki pożarły. Ale z okładką? Pomimo Fuuuj i nie trafia, cieszę się że czytałaś Kasiu. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie się podoba Twój komentarz, w sumie i tak dobrze że chciało Ci się czytać i coś napisać. :) Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi