Almare Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 czary mary mary czary piersi Jagi nogi Oli oczy oczy tylko Joli włosy włosy Kasi czerń biodra biodra taniec Ani albo Eli czary mary mary czary cud istota sunie snem a tu zima mocno trzyma wiosna panie nie wiadomo na pociechę marzeń morze albo Boże dałbyś zjawę żywą jakąś nawet ledwie i zrobimy czary z Mary, mary z czary roztopimy już śnieg cały będzie happy end :)))))))))))))))))))))))))))))
Fanaberka Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 ekologiczna to jest miotła i łopata ;D
Almare Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a miłość? :))))))
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 ale Ci Fanaberka przywaliła centralnie :D! a inspiracją pewnie "Wilki" były, co? też soM* pod ochroną ;) się poczytało.. pozdrawiam kasia :)
Almare Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cios Lewy sierpowy od Fanaberki to nie przelewki - zwykła gra w bierki. To wyzwań morze i inspiracja z głębi do głębi, aż się zakłębi: poezji lazur, obłok uniesień oraz uczonych ptasich doniesień. Ćwirk, ćwirk, kwirk, świrk, świrk, świrk, ćwirk, ćwirk... Te świergolenia słyszę, leżąc w krwi sosie, po fanaberkowym ciosie. Inspiracją była rozmowa z J. S., takie tam poezjowanie - rymowanie pod wierszykiem. Wkleiłem bo szaro za oknem i ponuro w orgu. O uśmiech chodzi, błysk pogodnego nastroju i tyle. :))))
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 a Baśka miała fajny biust ...
Almare Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miała, fakt! :)))
Anna_Para Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Cudnie odczyniasz, Almare! Podoba mi się! Baaardzo! :))))) Pozdrawiam cieplutko, Paraanna;)
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miała, fakt! :))) a zagłoba mówił, że wilki nie gęsi i to silikony były ;)))
Baba_Izba Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Niedługo, stopnieją lody i będziemy mieć "wody glazur" - jak w piosence o córce rybaka, wtedy to utopimy Marzannę! A może w tym roku Mary - nie będziemy topić? Chyba jednak szkoda jej? Podobno, też ma fajny! Pozdrawiam - baba
adam_bubak Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łeee, a Almare to nic się nie zmienił :D Dobrze mi zrobił (wiersz, nie Almare) :) pozdrawiam A.
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Lekkim piórkiem, miło i wesoło. Czuć wiosnę Ukłony :)
jasna Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a miłość? :)))))) odśnieżamy... ciepło trzonka łopaty :-)))
jasna Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a miłość? :)))))) odśnieżamy... ciepło trzonka łopaty :-))) I dla jasności druga wersja: w śniegu do kolan-- ciepło twoich rąk na trzonku łopaty
Pan_Biały Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 a z kapelusza wylazł zając;) abra kadabra czary i magia najlepszego r
Almare Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, też pozdrawiam. :)))
Almare Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miała, fakt! :))) a zagłoba mówił, że wilki nie gęsi i to silikony były ;))) w silikonach nie robiłem lecz jako dzielny młodzieniec młody mogę spróbować sprawdzić się w plastikach :)))
Almare Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie topimy od dziś Marzanny ani żadnej innej panny trzeba objąć pocałować porwać z z wiatrem pożeglować w ciepłe morza, porty ciche plaże wysp, o których piszą - szczęśliwe. :)))))
Almare Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po dogłębnej analizie Twojego postu podjąłem jedynie słuszną decyzję: nie będę się zmieniał! :))))
Almare Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odkłaniam się, pozdrawiam wiosennie.
Rekomendowane odpowiedzi