Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 uczniom wyznaczonym aby osądzić bliźniego trudno mieć za przyjaciela władającego prawem twórcom zasad bez testamentów usypiającym w gorącej kąpieli z pewnością nieśmiertelności czy tylko głupcy zabijają swych nauczycieli?
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem. A skąd ta myśl? Ślicznie pozdrawiam. Z zamierzchłych czasów oraz dzisiejszej gazety. ;) Przypadek Seneki. Pozdrawiam równie ślicznie Krzysiek
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 jakoś ostatnio to samo chodzi mi po głowie pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 nie pojmuje nic(; żartuje, J. serdecznie Krzysztof
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Krzyś - ładnie, na czasie.pozdr.
bestia be Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 ładnie bez zbednego komentarza szacuneczek be
Pan_Biały Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym zadał to pytanie tak czy tylko mędrcy zabijają swych nauczycieli? bo głupcy to nie wiedzą co czynią do przemyślenia, można wrócić pozdrawiam r
Jolanta_S. Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 głupiec to tylko narzędzie... serdecznie - Jola
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złap i zapisz. ;) Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dramat antyczny, to i straszny. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nic nie rozumiem. ;) Też żartowałem. Pozdrawiam ciepło Judyto Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, miło mi. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję i pozdrawiam. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym zadał to pytanie tak czy tylko mędrcy zabijają swych nauczycieli? bo głupcy to nie wiedzą co czynią do przemyślenia, można wrócić pozdrawiam r Głupcy nie wiedzą co czynią, racja. I dlatego pytanie jest tak sprecyzowane. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i tak, ale cóż to za narzędzie które robi co chce. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Jolanta_S. Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i tak, ale cóż to za narzędzie które robi co chce. ;) Pozdrawiam Krzysiek Krzysiu czasem się takie trafiają nieświadomie robią co robią. serdecznie - Jola
Rekomendowane odpowiedzi