Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 jestem oddolny i tylko przytaczam kulę się, ale nie ze strachu ze strachu są zeznania roczne https://poezja.org/wz/a/Mit_o_Syzyfie/
Franka Zet Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Bardzo się podoba. Toczenie kuli i podkulanie ogona. Fajnie skondensowane. Tytuł mógłby brzmieć "Pit i mit" - jak myślisz? Pozdrowienia :)
f.isia Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajne słowne pogrywanie ;)
Agata_Lebek Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsze dwa wersy dobrze rozegrane, ostatni rozśmieszył i chyba o to chodziło (?) Plusk :))
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Fajne, też się kulę, czasem kulam :) Pozdrawiam.
janusz_pyzinski Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 dobre to,Aleksie,zaprawdę jesteś jak Syzyf,to upadasz,to wznosisz się ponad szczyt pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Czytałem, nie mam zdania, ale mam PIT, cholera. Pozdrawiam.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 To nie jest nic - to jest sentencja. To nie jest wiersz - a Syzyf nie istnieje. Pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mógłby brzmieć, chociaż wyczuwam w nim jakiś naukowy kontekst Pozdrawiam :)
Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajne słowne pogrywanie ;) pogrywanie a może nawet pitolenie ;)
Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsze dwa wersy dobrze rozegrane, ostatni rozśmieszył i chyba o to chodziło (?) Plusk :)) cieszę się bo śmiech to zdrowie, a podobno nawet wydłuża życie :)
Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byle nie o kulach Pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to w życiu Januszu Pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak się ma PIT, to trzeba mieć i zdanie ;) Pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Syzyf nie istnieje ???? to ci dopiero :))))) Pozdrawiam
Aleks Kleks Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szacuneczek a nawet duży, porządny szacunek kleks
Don_Kebabbo Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 - Jestem Pit, a tobie nie pomoże żaden kit ;) A tak poważnie to nie ma bunkrów, ale też jest zajebiście :) Pozdrawiam.
Aleks Kleks Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam...
Rekomendowane odpowiedzi