cezary_dacyszyn Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 tutaj nie zjem nie wypiję biały piasek ma nade mną władzę tutaj skonam tutaj zgniję stanę się nawozem pod oazę PKP Zakopane - Szczecin Główny 25 VIII 1992
kuba skawa Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Kupka nawozu na pustyni, to tylko kupka nawozu - do oazy bardzo daleko... Gdzie woda cezary, gdzie woda ?! ;)
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oaza jednokupkowa? no, chyba że Pl będzie za każdym razem umierał w tym samym miejscu :) pozdrawiam Cezariuszu
Don_Kebabbo Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Druga z pomysłem, pierwsza bez ;) Pozdrawiam.
Kikus Dzikus Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 że tak powiem identyczne mam wrażenia jak Don Kebabbo
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Kuba na jagody ! Tylko żeby Cię wilki nie zjadły ... Ostatnio w Skawie grasowały ... ;) A tak na serio : to fizyczno-chemiczny ten portal ? Nie poetycki ... :-(( ?
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 byłem czytałem pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi