Marcin B Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 czasami budzę się jako obcy człowiek piję herbatę na drewnianej podłodze gubię stopy w oślepiającym piasku twoje imiona w każdym języku zaczynają się i kończą tak samo próbowałem drzeć listy żeby nauczyć je mowy papierowych słów modlitwy o kobietę już tylko milknę brakuje mi tchu w nadgarstkach
kuba skawa Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 już tylko milknę brakuje mi tchu w nadgarstkach Te dwa wersy wynagrodziły mi wszystko to, czego brakło w porzedzających... :)
kasiaballou Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeczytaj, Marcin bez bolda; nie dopowiadaj, a będzie ciekawiej/wieloznaczniej - poza tym jestem pod wrażeniem uroczego wiersza :) pozdrawiam kasia.
krzysztof marek Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 wiersz mknie treścią. podoba mi się Marcinie i widzę że nie tylko mnie. hm. wydaje mi się jednak że w puencie zbędne jest mi. ale to tylko drobna sugestia. pozdrawiam!
Dorota_Jabłońska Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 modlitwa o kobietę, której imiona w każdym języku zaczynają się i kończą tak samo - to starata czasu :)))) fajnie, ciekawie, podoba się :)
Magda_Tara Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 no to Cię, odlubiam, Marcin. (w sensie rewanżyzmu ;)) ale Marcin...to nie było nieznane mi imię, w sensie lubienia ;D utwierdzasz mnie w przekonaniu, że słusznie ;)) wiersz świetny, zwłaszcza druga część a peunta - marzeniebrakuje mi tchu w nadgarstkach żeby wyrazić zachwyt nimi nad nimi :))))))))))
Anna_Para Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Piękny cały! Kasia ma rację, ale...to pikuś! Pointa zawiera tyle uroku, jest wyznaniem...marzenie;) "Twoje imiona" - musi zostać! Cieplutko, Para! Ps. Omal nie przegapiłam tego cudka!
Magda_Tara Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))) Tara Ci pokazała, że Marcin to dobre imię :P przyznaj się :))
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 ostatni wers - to już poezja !
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słyszałem tę opinię już wcześniej. Cieszę się, że zdołałem nadrobić w końcówce. Pozdrawiam.
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeczytaj, Marcin bez bolda; nie dopowiadaj, a będzie ciekawiej/wieloznaczniej - poza tym jestem pod wrażeniem uroczego wiersza :) pozdrawiam kasia. Ciekawe uwagi Kasiu, ale zarówno człowiek, jak i twoje na pewno zostaną, bo nie wyobrażam sobie wiersza w takim kształcie, jaki powstałby poprzez usunięcie ich. Trzecią propozycję przemyślę. Pozdrawiam.
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem sugestię, ale pozwol sobie się nie zgodzić, wiem, że najczęściej takie wyrazy to zbędne wypełniacze, ale bez tego wiersz mi kompletnie nie brzmi. Dzięki jednak za uwagę, pozdrawiam.
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może i strata, może trzeba czasu, żeby to zrozumieć. Pozdrawiam.
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Magdo za miły komentarz, ale już bez przesady z tymi zachwytami :D Lubię swoje imię, to chyba jedyna oznaka próżności w mojej osobie. Pozdrowienia.
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci bardzo, twoje zostanie, pisałem już, cieszę się, że jednak pamiętałaś, żeby wpaść. Pozdrawiam.
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło. Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra, to już się nigdy nie zachwycę a jeśli chodzi o imię, to moje jest najładniejsze. pozdrawiam
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra, to już się nigdy nie zachwycę a jeśli chodzi o imię, to moje jest najładniejsze. pozdrawiam Żadnych uśmiechów, jak nie Twój komentarz ;>
Magda_Tara Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. było: bez przesady ? to jest bez przesady - skromnie :
Marcin B Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Ale ja tak napisałem, bo nie umiem przyjmować komplementów :(
Rekomendowane odpowiedzi