Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 z głodu szczęście się bierze pisze Agata * tu głód inny ma wymiar noc. patrz jaka ciemność zastygła w grudach przereklamowanej zimy poźno. zbyt wielkie zaspy opieczętowane zdumieniem rankiem zanurz ciało w kopiec miękko jak sarna kiedy wygrzebać nie może nic poczujesz ciepło? weź oddech. to tylko ja. kolejna odsłona * Agata Lebek www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=105450#dol
Jolanta_S. Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Moja trucizno:)) serdecznie-Jola
Bernadetta1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 nie przemawia do mnie zakończenie jagodko...przemysl sobie je jeszcze:):)pozdrowki:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Berni, a mnie się tak wlaśnie ono spodobało, ale cóż przemyslę, skoro prawisz, ale ciemnogród u mnie ostatnimi czasy :P podaj myśl, hę ?
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, Jolu, i tyś moja na wieki :P dzięki :)))))
Dżygita Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 o, się ukróciło:)! I wyszło na zdrowie.Teraz tak:))
Bernadetta1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza czesc z kursywa fajna jagódko.Ta gwiazdke chybabym usunęła- takie znaczki raczej nie wnosza nic nowego i tak jest przerwa miedzy zwrotkami;)popraw tą literówke w ,,opieczętowane".Ten zwrot ,,opieczetowane zdumieniem''troszke drazni.Teraz bedzie lepiej:):)pozdrowki
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 OOO, DZygito, fajny nick, witaj u mnie i dzięki :) Bernadetko, wszak były dwa bledziory 'opięczętowne:P' brrr dzięki wielkie
Dżygita Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Stareńki ten nick.Ma już prawie 5 lat!:))))
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzadko spotykany tu- chyba:)
Matylda Górska Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Dla mnie bardzo ładny. Mnie wersyfikacja mi przeszkadza, ale po kolejnym czytaniu można poczuć wiersz. :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 andrejch, Matyldo, dzięki :)))
Jolanta_S. Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;P
bestia be Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Ciekawe przesłanie podoba się w całości szacuneczek be
f.isia Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzimisie tutaj bajka opowiedziana podwójnie, ustami Czerwonego Kapturka : raz - Kapturek o czuciach wilka i dwa - Kapturek o swoich od-czuciach ;), miałam ochotę poprzycinać, ale podczas operacji kastrował się wilk :( i poniechałam... a niech ta będzie pieczętowanie i przereklamowanie ;) :))
Agata_Lebek Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Ten głód - to jedno i to samo drzewo, że tak zacytuję klasyka ;) Miło mi, że zainspirował :) Nie mam wyjścia ;P - muszę zapluskać. Raczej tu wrócę :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jagódko zerknij tylko czy "tutaj"(jakoś razi) nie można zamienić na "tu" (brzmi bardziej zdecydowanie w zestawieniu do tego co kursywą) ale zdecyduj sama i tak przemawia do mnie w całości ślę ciepełko Grażyna
janusz_pyzinski Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 inspiracja głogiem godna tego wiersza pozdrówki dla Jagódki
Wilcza Jagoda Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzimisie tutaj bajka opowiedziana podwójnie, ustami Czerwonego Kapturka : raz - Kapturek o czuciach wilka i dwa - Kapturek o swoich od-czuciach ;), miałam ochotę poprzycinać, ale podczas operacji kastrował się wilk :( i poniechałam... a niech ta będzie pieczętowanie i przereklamowanie ;) :)) buacha cha, F.Isiu jesteś niesamowita, rozbawiłaś mnie tym komentrzem, miło widzieć cię w dobrym hujmorze, to ważne, bo twoja znajoma miała zmartwienie związane z Tobą :) ściski :)dzięki
Rekomendowane odpowiedzi